9. května 2019

Darček pre mamu...

 Spomienky v elegantnom šate.


Pri príležistosti blížiaceho sa "Dňa Matiek" vám dnes  prinášam  inšpiráciu v podobe fotoalbumu v boxe, ktorý som čerstvo vyrábala na želanie jednej mojej zákazníčky Zuzky pre jej maminu Zlaticu ♥

Presnosť a detail hrajú hlavnú úlohu pri výrobe takéhoto albumu a boxu. A keďže najradšej si všetko vyrábam a tvorím celé úplne od základu, tak je to hlavne o veľmi presnom počítaní, meraní, rezaní 
a lepení



Priznám sa, že pri výrobe takéhoto albumu sa tak trošku niekedy "kreatívne nudím", ale po dlhých hodinách trpezlivosti mám nakoniec  obrovskú radosť z výsledku.

Kto pozná moju tvorbu vie, že rada striedam rôzne techniky, štýly, spracovania materiálu.
Pri technikách, ako je mixed media si užívam najviac ten proces pri tvorení, to ako si média žijú svojim životom, ako skúšaním objavujem nové možnosti a často je výsledok úžasné prekvapenie aj pre mňa.
Pri tvorbe a výrobe takýchto fotoalbumov a boxov je proces náročný obzvlášť na čas, sú to hodiny a hodiny presnej, detailnej práce. Tu sa teším a užívam si najviac výsledok. 

Fotoalbum aj box sú oblečené do krásneho jemnučného plátna, ktoré je nádherné na pohľad aj na dotyk. Eleganciu mu dodáva zamatová flokáž vanilkovej farby v kombinácii s jemným sivo modrým knihárskym plátnom. Box sa uzatvára na magnety, ktoré sú zapracované pod plátnom.
Všetky detaily, ktorými som album a box zdobila, sú z toho istého plátna, vyrezané a embosované pomocou vyrezávacích a embosovacích šablón na bigshote. Myslím, že aj práve vďaka tomu je album jemný a elegantný. Ak ste ešte neskúšali, smelo do toho. Plátno sa krásne vyrezáva aj embosuje. Takéto detaily, ako je napríklad výrez z plátna na fotoalbume, tie lepím lepidlom v spreji. Monogram "Z" som tlačila priamo na plátno na tlačiarni.

















Prajem vám baječné chvíle ♥


14 komentářů:

  1. Úžasné,nádherná,vkusná a precizní práce.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná čistá práce...obdivuji, protože já bych nikdy neměla takovou trpělivost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olinka ďakujem ♥ Veru toto chce veľa trpezlivosti a hodne čistý stôl :-) tu je vidieť každú chybičku ak sa niečo pokazí.

      Vymazat
  3. Opäť nádhera...elegancia, precíznosť, detaily... skvelé, veľmi šikovná si!💞

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, krásne, jemné, dokonalé, super.

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀