4. listopadu 2019

Další vánoční

Ano, ještě přáníčka...letos jsem nějak nevýkonná :-), zase dvě a dost.
Měla bych trochu přidat, protože potřebuji vyrobit něco pro školní jarmark vnoučků. Jenže dokud bylo venku hezky, lákalo mne to ven. A teď to bude frkot...jenže na víkendy mám většinou nescrapové plány :-)
Pro dnešní inspiraci jsem znovu sáhla po vlastoručních podkladových papírech s otisky přebytečných inkoustů LSG, některé jsem doplnila ještě zatřením vzoru přes šablonu modelovací pastou a lehkým zatónováním metalickou pastou.




Ke zdobení jsem použila i hotové výsekové dekorace. Vždy si myslím, jak si ušetřím práci, ale není tomu tak. Výběr prvků a zkoušení kompozice mi trvá dlouho. Někdy ani po nalepení nejsem spokojená a práci odložím.
Chtěla jsem si také ještě pohrát se stampotikovým andílkem, otiskla jsem razítko anděla od BoBunny a zaměnila jsem hlavičky...a přidala jsem ještě jedna křidýlka...





Druhé přáníčko je jen s výseky a s 3D vrstvením.





Na vyvýšené plochy jsem použila 3D pásku a čtverečky, čtvercové podklady jsem slepovala oboustrankou, drobné části bílým lepidlem. Tvorbu ulehčí použití přáníčkových základů.


5 komentářů:

  1. Krásné, originální a neokoukane ❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Výměna hlaviček andělů je super nápad! Líbí se mi tvoje podkladové papíry, jsou krásně jemné. A vše jako celek - dokonalá harmonie!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helo, dík, ráda recykluji a jsem vždy šťastná, že ty "odpadové" papíry hezky vyjdou, někdy ani není nutné je dotvářet :-)

      Vymazat
  3. Opäť krásne, netuctové a nápadité kúsky!! ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Obdivujem tvoje pozadia Olinka. Zase neskutočná paráda ♥

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀