6. června 2019

Zaostrené na detail...

Dnes mám pre vás inšpiráciu, ako som na mňa netradične, minimalisticky zdobila fotoalbum
 pre pána päťdesiatnika.


Keď ku mne do ateliéru priletí takáto objednávka, mám niekoľkonásobnú radosť. Teším sa z možnosti tvoriť pánsky kúsok a navyše ak spoznáte pár, ktorý už má čo to za sebou a vidíte, ako im to aj po dlhých spoločných rokoch stále spolu klape, ľúbia sa, ako sa úžasne podporujú a tešia z úspechoch toho druhého..to je jednoducho nádhera.
Fotoalbum v boxe som vyrábala na želanie zákazníčky, ako darček k promócii pre jej skvelého muža päťdesiatnika. Klobúk dole a veľký obdiv, dať sa v 50tke popri rodine a práci ešte na štúdium na vysokej škole.

 
Dostala som od zákazníčky fotografie, ktoré chcela vložiť priamo do albumu, zopár inštrukcií a dohodnutých detailov.
Box aj fotoalbum som už klasicky vyrábala od základu z 3mm lepenky, ktoré som potiahla plátnom v svetlej prírodnej pieskovej farbe.
Mám veľmi rada hnedo - modrú kombináciu farieb. Box ostal čistý jednoduchý bez zdobenia. Zdobila som len album. Zvolila som detail vytvorený výrezom manželovho mena na kraftový papier doplnený modrým naembosovaným motívom pier na velume.  Ešte zopár ozdôb, modrý klip, ozdobná svorka, kovová priechodka a hotovo.
Pod vrchnák boxu som ešte vytvorila úchytku na usb s fotografiami z promócii, aby boli spomienky na tento deň pekne spolu na jednom mieste.
A samozrejme ešte taška s visačkou.
 










 Vo vnútri albumu sú stránky z hnedého kraftového papiera. Fotografie som kde tu len jednoducho dozdobila pomocou zbytkov výrezov a pečiatok a môjho obľúbeného horúceho embossingu.










                                            Želám vám báječné chvíle nie len pri tvorení ♥


3 komentáře:

  1. Mio nádherné!!! 👏 Luxusní kousek a skvělý nápad na USB. Vždy mě dostane tvé pojetí a perfektní zpracování. Skvělá volba a kombinace barev.😍 Obdarovaný musel jít do kolen.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná čistá práce, obdivuji!

    OdpovědětVymazat
  3. Ozaj prekrásna a čistá práca!! Dokonalý výsledok! Ten kraft je top! ❤❤❤

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀