25. března 2019

Velikonoční přáníčkový shaker

Když jsem vyřezávala vajíčka na přípravu velikonočních přáníček v podobě visaček, napadlo mne, že hned využiji i okrajové papíry a vytvořím přáníčka s chrastidlem.
Shaker - chrastidlo je zajímavou a přitom na výrobu jednoduchou ozdobou každého projektu.




Základem přáníčka je čtvercový formát 13,5 x 13,5 cm. Vajíčkové otvory jsem vyřezávala z obarveného papíru 13 x 13 cm, situovala jsem je kousek vpravo od středu. Z rubové strany jsem nalepila oboustrannou páskou acetátovou fólii a kolem otvoru nastříhanou 3D pásku. Na základ jsem do místa budoucího průhledu nasypala flitry a přilepila barevnou čtvrtku s výřezem a fólií.


Na akvarelové čtvrtky jsem natiskala rostlinné motivy a po večerech je postupně vystřihávala...kupička rostla a bylo z čeho vybírat na další zdobení.


Bordurovou raznicí jsem vysekla ptáčky a natiskla nápis Veselé Velikonoce z kolekce Jaro. Opět lepení oboustrankou. Závěrečnou tečkou bylo vrstvení rostlinných motivů a kytiček, které jsem nalepila tekutým lepidlem LITTLE BIRDIE.










A kolotoč pokračuje...zbyla další vajíčka, tak zase vymyslet, kam s nimi :-)))







4 komentáře:

  1. Nádherné ,,šejkry".😍 Kytičky jsou naprosto boží. Miluji tvé hrátky s barvami a výsledné barevné kombinace.♥ 👏 Lahodí oku a pohladí po duši.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, bylo to příjemné relaxační tvoření a jemné pastely jsou k jaru krásné...bavilo mne to...

      Vymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀