9. srpna 2017

Po stopách Nílu...

Prednedávnom prišla zaujímavá ponuka na výmenu zo vzdialenej krajiny... Kreatívna slečna zbiera dekorované obálky, teda sa venuje poštovému umeniu. Zaujala ma daná téma - Egypt.

 Starobylý Egypt, mytológia, egyptské božstvá, lesk a sláva dynastií faraónov - jednoznačne fascinujúce záležitosti. Doteraz som k tejto téme žiaden projekt netvorila a nakoľko sme sa dohodli na "egyptskom sete" - obálka + ATC, pustila som sa teda do spracovania témy.

Z mojich ciest, návštev galérií, výstav a pod. si vždy odnášam dostupné prospekty a informačné materiály. Tie mi už mnohokrát ponúkli neopakovateľné a originálne obrázky. Tentokrát tomu nebolo inak.
O podklad ATC sa znova postarali jedinečné LSG spreje a podkladové razítka. Volila som farby pripomínajúce slnko a púštny piesok. Pri tejto téme sú pozlacovacie vločky taktiež skvelým doplnkom....

"Antique Egypt"


Obálku som použila štvorcovú a farbila distress inkami, taktiež v teplých odtieňoch žltej a pomarančovej. Vzory (vlnky, kameň, kolieska) som naniesla pomocou šablón. Čiernym inkom som otlačila podkladové razítka a pokúsila sa zobraziť zopár heroglyfov. Obrázok, zopár kúskov washi pásky a hotovo (pravdaže z oboch strán)...



Môj set bol odoslaný, netrpezlivo čakám na odozvu a samozrejme na doručenie kúskov zhotovených pre mňa ;-)

Použité produkty zo ScrapArt.cz:

 Prajem nikým a ničím nerušené tvorenie!
❤❤❤



8 komentářů:

  1. Egyptské horko jen sálá...povedený set

    OdpovědětVymazat
  2. Je to krásný!! Maji parádně se ti povedlo vystihnout to dusné horko a vznešenost faraonů a egyptské mytologie, super kousky!! Slečna bude určitě nadšená, já bych tedy byla!!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný výlet do země na Nilu jsi nám nachystala ;) Jako živé! 💕

    OdpovědětVymazat
  4. Jako bych tam byla. Dokonale zachycený a sluncem rozpálený starověký Egypt. SKVĚLÉ!!!👏❤

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀