23. srpna 2017

Jeden "vyrezávací večer"...

Určite nie som jediná, ktorá bojuje s nedostatkom miesta. Obmedzené priestory nedovoľujú, aby som vyrezávací stroj mala vyložený v "pohotovostnej pozícii" na pracovnom stole a príliš časté rozkladanie a vyťahovanie mi veľmi nevyhovuje. Z času na čas si teda plánujem "vyrezávací večer" a vyrezávam takpovediac do bezvedomia (o tom, že na druhý deň po tejto "namáhavej" činnosti mám problém učesať si pravou rukou vlasy, radšej pomlčím).
Taktiež mávam "razítkovacie večere", vtedy zasa otlačené razítka vystrihujem. Takéto krásne kôpky výrezov sa potom hromadia na mojom stole.
Skoro ako zásoby na zimné mesiace ;-)


Z tejto plejády výrezov a papierových ozdôb vznikli ako prvé pohľadnice, decentné a jemné. Skúšala som vrstviť jednotlivé kúsky a navzájom ich kombinovať...
Jednu z hlavných úloh zohráva opäť kraft papier (v e-shope nájdete sadu pohľadníc s obálkami z kraft papiera s rozmerom 7,5 x 10,5 cm a taktiež 8,9 x 8,9 cm), ďalej som použila biely a čierny cardstock, vyrezávacie šablóny a razítka (stále v skvelých výpredajových cenách).


Na dozdobenie som použila tenké pásiky plátna, pierka a enamelky (



 Papierového anjelíčka som predčasom dostala ako milý darček pri jednej ATC výmene od našej Olinky...

 
 
 
 
 
Prajem nikým a ničím nerušené tvorenie!
❤❤❤





11 komentářů:

  1. To musel být super večer. S mazlíkem to mám stejně. Také je uklizený a vytažení kvůli 1 vyřezávání mne štve.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak Helenka ;-) Všetky vyrezané kúsky ani nie sú nafotené... Osvedčilo sa to, aspoň na určitý čas je všetko pekne po ruke ❤

      Vymazat
  2. Majka, moc se mi líbí zvolená decentní barevnost...hodí se všude. Také mám občasný vyřezávací a vystřihávací večer. Jen mi tu leží v krabici zipsáčky s nepoužitým materiálem, který se nehodil...asi si budu muset dát osobní výzvu na zpracování :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Vďaka Oli, bola som presvedčená, že nás je viac ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc moc krásná přáníčka z toho materiálu vyšla.

    OdpovědětVymazat
  5. Omlouvám se, ale doslova čumím 😍!!!! Už jenom ta úžasná ,,hromádka" mě dostala a to nejen tvary, ale i barevnou vyvážeností. ...no a přáníčka jsou naprostá bomba!!!!❤👏

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné e jemné. Moc se mi líbí ty razítka, tedy hlavně ta věž a ta mapa. Mohu se zeptat, co je to za značku razítek? Moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Srdečná vďaka, pravdaže... Razítka veža/maják + kruhová mapa sú od CraftyImpressions, set "Nautical", razítko kruhový vintage kompas je od 7 Dots Studio, set "Destination Unknown" ;-)

      Vymazat
    2. Děkuji, hned se jdu podívat, kde bych je sehnala.

      Vymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀