21. října 2016

Lesní zážitky na papíře

Jedu si to šnečím tempem a občas se ohlížím, jestli za mnou nezůstává slimáčí stopa :-D. Ale jedůůů. Do našeho alba přibyla tenhle týden další dvoustrana a dokumentuje krásnou, i když trochu upršenou dovolenou v přírodě. Velká stránka tam je sice zase, ale pozor, překonala jsem se a z fotek udělala malé čtverce, takže v kapsách to tentokrát vypadá trochu jinak.



Na tenhle velký modrý papír jsem se strašně těšila. Jeho povrch má strukturu, která se sice úplně ztratí tím, že ho narvu do plastové kapsy, ale minimálně přitom lepení se to krásně osahávalo :-D. No nevím zda tuhle radost sdílíte i vy, manžel příliš ne :-D.


Pár útržků bílých papírů jsem polepila všemožně, aby jsem to trochu zahňácla a prostor nebudil pocit, že jsou mé skříně s materiálem pusté a prázdné :-). Zlatá rozetka si o tenhle flek vyloženě křičela, protože už jsem měla doma jen její polovinu a ne a ne ji někam umístit. Hurááá, je z domu!


Jediná fotka, která si z dovči zasloužila velký, nečtvercově zprzněný formát, je tahle fotka holek, které si to uprostřed lesa patlaly na pařezu. Fotka je krásně barevná, takže kdybych jí obskládala cirkusově zářícíma barvama, jistojistě by z ní nikdo nic neměl. Takže trocha nordic stylu, černé a bílé ať ty mé dámy trochu vyniknou, modroučký podklad, aby ladil celkově s přírodou a zas máme za pár chvil vymalováno.


 Mimochodem vždy postupuju tak, že si na velký papír stránku teprve předskládám a když je to mému oku trochu lahodící, natvrdo to nalepím. Moc si s tím vím nepohrávám, protože času není nazbyt. 

Pokud chcete malý tip jak stránku obzvláštnit, rozhodně jí pomůže plastičnost. Jakýkoli 3D efekt, Buď použijte prostorové zdobení nebo ho vytvořte pomocí 3D čtverečků jako já tady. Kartička s teepkem je podlepena 3D čtverečky a krásně z celé stránky vystupuje.


  Sice jsem říkala, že ve skluzu není čas na velké experimenty a proto nejčastěji sahám po klasickém designu kapes, tentokrát ne. Však cooo, on to album za mě určitě někdo dolepí. Že bych si to přála od Ježíška (to bude mít manžel větší radost než když osahávám na gauči papíry)? :-D Vzala jsem tentokrát čtvercové kapsy, protože mi přišlo jako super nápad, že vytvořím z dovči trochu INSTA-vzpomínky.


Tady zrovna koukám jak si to holky štrádovaly na houby a domů přišli s prázdnou, ale papuly byly celé fialové od borůvek. Tak až budou konečně zdravé, tak si do toho lesa vyrazíme teď. Údajně totiž zase rostou. Tyhle info mám nejraději,. Jakmile totiž rostou všude, my nenajdeme žádnou :-D. Jsem zvědavá, co budou jíst holky v lese teď. :-D


Přejeme krásný podzimní víkend a už teď se těším jak vyrazíme ven, protože už mě nebaví utírat nudle a naopak mě moc baví fotit holky a barevný podzim. Snad se dostaneme za okna dřív než bude listí na zemi.

Brzy zase "na přečtenou"


11 komentářů:

  1. Skvelé čítanie a stránky ako tradične pastva pre oči ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :-) Jsem rada, ze se vzdy najde nekdo, koho to bavi :-) Dekuju

      Vymazat
  2. A mě to také moc baví a ještě víc se mi to líbí. Instastránka je parádní. A stejně pokaždé obdivuju ty tvoje fotky... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni dekuju, fotak je ted nejvetsi partak (kdyz nepocitam holky, samozrejme :-) ).

      Vymazat
  3. Jůůůů, nádherné stránky a to počteníčko. SUPER!!!😍 👏

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, Míšo - počtení i stránky. Ať jsou holky co nejdřív fit!

    OdpovědětVymazat
  5. máte i moc krásné fotky. mohla bych vědět, čím fotíte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi moc děkuji za milý komentář. Fotím digitální zrcadlovkou Canon eos 1100D. Je lehoucky a foti krasne i na automaticke rezimy, pokud nekdo neumi s manualnim rezimem :-) Za sebe doporucim.

      Vymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀