15. dubna 2016

Watercolor ...začínáme zvát hosty!

Dnes je velký den! Moje malá je už zase větší. Nelinka dnes slaví své třetí narozeniny. Už tři roky, co se nám obrátil život naruby, co jsme poznaly nový druh lásky a strachu zároveň. Takže i když jsem nemocná, mám se vlastně skvěle. 


Dnes si Nelinku nostalgicky užívám a těším se, co  nám ten její čtvrtý rok nadělí. A taková velká událost si žádá speciální oslavu. A protože holky oslavily narozeniny obě, bude letos oslava společná a my už začínáme zvát hosty... a tenhle o tenhle první krok se s Vámi podělím dnes. Příspěvku "oslavných" ale bude nejspíš víc, tak to vemem hezky postupně.


Hned v úvodu jsem si řekla, že na pozvánce musí být všechny podrobné údaje, ale zároveň jsem chtěla, aby působilo čistě a svěže a tak vznikl hybrid :-D. Pozvánka s podrobnými údaji, schovaná v čistém kabátku.

Konečně jsem zase vytáhla vodovky a rychle udělala jen pár fleků na přáníčkový základ, ani nebylo třeba akvarelového papíru. Širokým štětcem na suchý podklad, přesušeno horkovzdušnou pistolí. A protože bude oslava v indiánském stylu, nalepila jsem přes každé přání dýhová pírka.


Uvnitř se pak najde každá podrobnost. Na počítači vytvořená pozvánka nalepená do přáníčkového základu. Rychle hotové a připravené k odeslání.


Přes každý "flek" jsem ještě archivalem, přerazítkovala "oslavenecké razítko" a má touha na čisté přání byla plně ukojena :-D. A jde se obálkovat, nadepisovat a posílat...


Dnes jen takto krátce, protože mi jednak není moc dobře a za druhé si musím co nejvíc užít té své tříleté panenky. A vy si užijte, že tu se mnou netrávíte zase půl pátku čtením mých výlevů :-D To si schovám na příště.


Mějte se krásně a brzy zase ahoj u pokračování oslaveneckých příprav a poctivého záznamu v rodinném Project Life albu.



6 komentářů:

  1. Skvělé pozvánky! Nelince vše nej nej k narozeninám, slaví je ve stejný den jako my s mužem výročí svatby. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké!Tak brzké uzdravení a skvělou oslavu! VŠE NEJ!

    OdpovědětVymazat
  3. Prajem všetko najlepšie, krásny príspevok ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se pridavam s pranim, ten muj kulisak ma Ted v Nedeli taky 3 roky... Fakt to desne leti:-) jeste ze mame ty alba k nakouknuti, jak nam rostou:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc dekuju ta krasné komentáře :-)

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀