14. srpna 2015

Jedno klučičí ...

Krásný pátek!

Dnes budu zaskakovat za Míšu a mám pro vás jeden drobný projekt - klučičí přáníčko. Miluju klučičí kolekci Bundle of Joy od Echo Park a tak jsem z ní vytvořila přáníčko pro jednoho chlapečka, který slaví 2. narozeniny. Tak tady je.


Základ přáníčka tvoří bílá čtvrtka a vybrala jsem 3 designy papírů z kolekce Bundle of Joy tak, aby mezi sebou hezky ladily. Jednotlivé části jsem pak podlepila hnědým kartonem.


Jako dětský motiv jsem vybrala roztomilou sovičku z archu samolepek z této kolekce a nalepila jsem jí na vyříznutý kruh a podlepila vlnkatým kolečkem. Všechny čtvrtky jsem po okrajích ošmudlala Distress inkoustem v odstínuVintage Photo.


Samozřejmě nesmí chybět mašlička a nápis s gratulací.


Chtěla jsem ozdobit i vnitřek, a  tak jsem ze stejné čtvrtky, která tvoří základ přáníčka vystřihla čtverec, zakulatila jsem mu rohy a čtvercovou šablonou jsem vyřízla prostor pro napsání textu. Protější stranu přáníčka jsem ozdobila samolepkami.


Stejně tak jsem ozdobila obálku.


Přáníčko jsem doladila několika enamelkami a je hotovo.



Přeji vám krásný pátek a nadcházející víkend.



3 komentáře:

  1. Mončo, krásné přáníčko! Výborná kombinace barev a dokonalá práce. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi milé prianie! Tieto papieriky si asi v každom z nás nájdu majiteľa. Skvelá kompozícia a sovičky - tie ja môžem :)

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀