9. ledna 2019

Pozvanie k oslave pri príležitosti jubilea

V dnešnom príspevku mám pre Vás ukážku pozvánok pri príležitosti jubilea.
Narodeninová oslava sa konala len pár dní pred Vianocami. Mimoriadne som sa potešila faktu, že pozvánky nemuseli byť navlas rovnaké (pásová výroba mi naháňa hrôzu), spoločne sme vybrali farebnú kombináciu a motívy. Výsledkom mali byť elegantné pozvánky - vo forme pohľadníc.

Zvolili sme jednotnú krémovú bázu. Polovica pozvánok bola vo vínovej farbe so zlatým podkladom. Nakoľko vínový papier bol použitý zo staršej jesennej kolekcie, ktorá obsahovala papiere rôznych vzorov, každá z pozvánok bola iná. Dokonca som zopár zhotovila v zeleno-zlatej kombinácii.

Druhá polovica v kombinácii kraftu a vínovej farby. Na režnej hnedej bolo embosovaný vzor hodín (čo taktiež objednávateľom nerobilo problém a motív poňali ako krásny čas, ktorý umožní stretnutie s rodinou a priateľmi, jednoducho ten pravý a správny čas...)

Manželku oslávenca veľmi oslovilo razítko s motívom kompasu a tak ozaj veľmi pekný vintage kompas tvorí ústredný motív pozvánok a je zároveň aj ich ozdobou.





Zo ScrapArt.cz použité produkty:

Lepiaci materiál
Pohľadnicová báza
Razítkovacie podušky - čierna a hnedá
Scrapbookový materiál z výpredaja - embossovacia kapsa, vyrezávacie šablóny


Prajem krásny deň!

2 komentáře:

  1. Majko, máš to moc pěkné i když se na první pohled zdá, že je to ,,obyčejné", tak opak je pravda. Vždy je tam něco co upoutá a dodá jedinečnost.❤👏 S takovou pozvánkou se nedá pozvání odmítnout.😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vďaka Dani! Bolo ich 45 ks a vtedy aj "obyčajné" sa zdá byť "zložité"... ❤

      Vymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀