5. června 2015

Project Life a "home made washi kartičky"

Máme za sebou již 6 dílů našeho/Vašeho seriálu a je tu tedy známá pauzička. Opět si po třech dílech odpočineme a dnes bych Vám ráda ukázala jeden náš týden v aktuálním PL albu. A protože jsme si minulý týden vyrobili "home made washi kartičky", přišlo mi vhodné je zkusit do alba zakomponovat. Byla by škoda strčit je do šuplíku k ostatním a nevyužít a tak tedy: tady jsou!


Tento týden jsem se opět trochu rozmazlila a v rámci příprav článku o washi páskách, jsem si vyrobila třicítkovou stránku. Ta tedy nesmí v albu chybět, navíc se bezvadně hodí k vyrobeným kartičkám.
Krom washi pásek jsem použila dokonalé razítkovací barvy DAUBER DUO´S. Jsou to speciální "tužky", které mají na každém konci polštářek napuštěný razítkovací barvou. Barvy jsou krásně pastelové, světloučké a jemné. Navíc si podle vlastní síly určujete, jak tmavý otisk bude. Pomocí těchto barev jsem si vytvořila podklad pro nápis "happy love" a obarvila i okolí fotky a washi pásek.
Někomu by se mohlo zdát, že červená se na tuto stránku moc nehodí a bez ní by to bylo hezčí ...sama jsem její použití zvažovala, ale jelikož fotky z tohoto týdne byly často též v červené, byla volba jasná. A sama za sebe musím říct, že ač by mě to nenapadlo, tak modro-žluto-zeleno-červená kombinace se mi líbí :-D


Druhou stránku jsem vkládala již kartičky klasicky do plastových kapes. Zvolila jsem nejklasičtější kapsy Design A. Klasické bílé kartičky jsem pouze polepila oblíbenou washi páskou a dozdobila enamelkami, razítkem a v neposlední řadě jsem sáhla po svorkách.


Asi jste si už všimli, že patřím do kategorie "pisálků" a musím tedy hledat místo pro journaling kde se jen dá. Vecpala jsem tedy nějaký ten řádek i na koláž. Stačilo ostřihnout, polepit kousek kartičky a místo je hotové. A díky washi pásce působí i ozdobně.


Podobně jsem tomu udělala i u společné fotky s holkama. Na tu jsem ještě nalepila pár červených enamelek, aby byl vršek stránky také trochu červený a hodil se ke zbylým fotkám.


A takto to vypadá, když si starší dceru odvede náš taťka ven. Každou minutku, která je volná, se snažím využít a tentokrát tomu nebylo jinak. Lepíme, píšeme, tvoříme a relaxujeme! Určitě to také znáte :-).


Poslední kartička s koláží skončila na ostří mých nůžek. Celou jsem ji rozstříhala, nalepila na bílou kartičku (polepenou naší washi páskou) a jednu z fotek jsem oželela a "díru" po ní vyplnila journalingem. Někdo si říká, že musí začít více psát a já si zas říkám, že musím být stručnější, aby bylo místo pro fotky...no, uvidíme zda se k nějakému kompromisu časem dostanu i já :-).


Děkuji všem za přečtení dalšího mého článku a po dnešním odpočinku se připravte na další týden, protože příští pátek tu na Vás bude čekat již 7.díl seriálu "PL krok za krokem!" a téma? Nechte se překvapit a určitě se nezapomeňte těšit. Každý pátek je náš svátek aneb den začít článkem a skončit představou volného víkendu je přeci luxus!

4 komentáře:

  1. Míšo, nádhera. Já si vždy říkám, že si ten týden nazdobím a nakonec to dopadne tak, že vložím fotky, kartičky, napíšu journaling a hotovo. Budu se muset inspirovat. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo, moc pěkné. Jsi šikulka, když zvládáš i při druhém miminku držet svou laťku se zdobením.

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀