8. října 2018

Bílé Vánoce

Tak konečně jsem se pustila do výroby vánočních přáníček. Vloni jsem touto dobou s nimi skončila :-)
Už na jaře jsem si pořídila nějaká nová razítka, ale chuť na vyzkoušení jsem neměla. Pomalu jsem si vytvářela v mysli obrazy, ale jak to vymyslím, k realizaci dojde za hodně dlouho, nebo taky nikdy.
Mám ráda barvy, ale v rámci úspornosti jsem chtěla začít něčím jednoduchým, čistým. Bílé Vánoce...ty u nás už dlouho nebyly, tak alespoň na přáních.




Bílé čtvrtky, bílé výřezy, otisk razítka...aby bílá byla bílá, byl oříšek při průběžném focení, s vyvážením bílé v nastavení stále bojuji :-))), jsem netrpělivá a nebaví mne zkoušení. Tímto se omlouvám, fotografie by mohly být lepší.
Ideální mně přišlo, abych jednotlivé části vrstvila.  Začala jsem s otisky, následovalo vystřižení nahrubo a výřezy (no, byla bych asi rychlejší, kdybych motivky vystříhala). Než jsem ty mrňousky napasovala na sebe, to byla doba.


Použila jsem hotové základy přáníček, nařezala jsem o něco menší kartičky a ty jsem projela v embossovacích kapsách. Vyřízla jsem si sněhové kopečky a už při skládání bylo vidět, jak jsou bílé odstíny různé...ideální by tedy bylo, vše dělat z jednoho druhu papíru či čtvrtky. Přidala jsem zlaté akcenty gelovým perem, aby trochu strhly pozornost. Jednotlivé vrstvy jsou poslepovány oboustranně lepící páskou, 3D páskou a drobné věci pomocí čtvrečků.



Jednotlivé motivky se opakují, povyměňovala jsem pozadí a rozmístění.







Konečně naskočily i kraft a barevné variace, tak snad brzy... jak to máte vy? Vytěžit plno možností z jednoho razítka nebo stále stejné či jednou a dost?






9 komentářů:

  1. Dokonalé!!! Jednoduché a krásné 👏 👍 ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tie sú krásne Olinka!! ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Olinko, to je neskutečná nádhera. Tento styl se mi moc líbí!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mileno, mně taky, ale moc to neumím...i tady jsem měla představu jen bílé, ale stejně se tam alespoň jedna barvička propašovala :-)...a to jsem chtěla i razítka embossovat bílým práškem, třeba na to dojde :-)

      Vymazat
    2. Olinko, ta barvička tomu moc sluší, je to dokonalé....nic nechybí, nic nepřebývá.

      Vymazat
  4. Skvělé! U mě razítka zatím moc práce nemají, ale když vidím tu parádu, měla bych je konečně taky vytáhnout. 😊

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera, Olinko! Tak jednoduché a krásné ...

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀