16. října 2017

Adventní kalendář

Původně jsem si myslela, že dnešní pondělí už žádný příspěvek ode mne nepřinese.
Ale přečetla jsem si citát u Pony na blogu a ten zní: V každém okamžiku života jsi přesně tam, kde máš být, aby ses naučila to, co potřebuješ. Tak uvidím, co přinesou následující týdny...
Minulý víkend jsem si opravdu užila tvořením od rána do večera a také od večera do rána. Právě s Ponou jsme vyráběly adventní kalendář, v hlavní roli byla razítka Magnolia. Razítka jdou mimo mne...buclaté tváře se třemi tečkami, oči velké puntíky, ruce i nohy velká bambule, u některých motivů zápasím s rozpoznáním jednotlivých částí. Pony kalendář se mi ale líbil, takže jsem šla do toho. Musela jsem si ale upravit obrázky podle sebe, něco ubrat, něco přidat. Trocha rebelie.


Malé opičátko zůstalo, upravila jsem oči, náznak nosíku a dokreslila pusinku. Kdyby bylo víc času, chtělo by to zapracovat na jednotlivých výrazech.





S kalendářem jsem se tedy nějak popasovala, částečně zaimprovizovala a to mne bude čekat i v příštím období. Někdy se podřídit a doufám, že i někdy improvizovat. Z nemocničního lůžka nejspíš přispívat nebudu, ale papíry, pastelky, nůžky a lepidla už mám sbalené. Tak třeba někdy...ale zatím se s vámi loučím.



6 komentářů:

  1. Olinko, dokonalé a luxusní.😍 Co se týče razítek Mognolia, tak jsem s tebou za jedno, také je nemusím. Nic méně svým zásahem jsi z nich udělala něco úžasného a kalendář je naprosto úžasný. Děkuji za tento zážitek a inspiraci, který jsi nám i přes nepříznivé okolnosti umožnila. 🌹❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  2. Oli je to krásné!! Svým zásahem jsi z těch razítek udělala téměř něco na způsob Fisherové-Kvěchové, paráda!! Zlaté ruce máš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, už mi to takhle někdo okomentoval při výrobě...Kvěchová :-)...alespoň mám náskok, snad se to bude klučíkům líbit, ikdyž to v sobě neobnáší žádné čokoládičky :-)...možná jim tam přece jen něco vpašuji :-)

      Vymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀