2. srpna 2017

She´s a Lady...

Prajem príjemnú stredu všetkým priaznivcom blogu!

Moje prvé nákupy scrapbookového materiálu v začiatkoch mojej tvorby boli jednoznačne poznačené mojou eufóriou. Ešte aj dnes nachádzam v mojich zásobách nevyužité kúsky, ktoré neviem z akého dôvodu bolo nevyhnutné vlastniť.
Papierové skladačky prišli hádam v prvej objednávke... a hoci dlhý čas čakali na využitie, nakoniec sa predsa len neskladalo a nevrstvilo, jednoducho som tieto elegantné dámy vystrihla z obrázkov a použila na tento ATC set "She´s a Lady"...


Na podklad som použila akvarelový papier, pomoc pasty a šablóny naniesla vzor a zasypala embossovacím práškom. V ďalšom kroku som naniesla LSG spreje (zeleno-modré odtiene) a po ich uschnutí som kde-tu naniesla textové razítko. Ústredným motívom je dáma z papierovej stavebnice, kartičky som dozdobila farbenou gázou, kamienkom, dreveným pierkom....


 
 
Tom Jones, Paul Anka & José Luis Rodriguez - SHE´S A LADY
 
 

Použité produkty zo ScrapArt.cz:



 
 Prajem nikým a ničím nerušené tvorenie!
❤❤❤

9 komentářů:

  1. Krásné kartičky. Také mám doma věci, co jsem velmi, ale opravdu velmi nutně potřebovala. A leží v krabici. Při úklidu jsem našla několik papírů, schraňovaných několik let. Teď jsem je dala na tvoření vnoučatům.
    Jen se optám, 1 kartičku náhodou na výměnu nemáš?

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi barevnost i ztvárnění tématu. A zásoby z počátku mého scrapbookového tvoření? Na probírku se chystám už delší dobu, ale syslík se projevuje: co kdyby se to hodilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veď to Oli, aj ja len škrečkujem, police sa už prehýňajú, no za poslednú dobu som to predsa len preriedila a zužitkovala hlavne na ATC sety a art journálové stránky... Na jednek strane mám toho ozaj plné police, no na druhej stále niečo chýba. V každom prípade už nakupujem "len to", čo potrebujem ;-) ;-) ;-)

      Vymazat
  3. Kartičky jsou nádherné – barvy i dámy. A ukázala jsi nám Maji krásné využití skládaček. Jako nenavrstvené se mi líbí mnohem víc. Nebo je to možná zpracováním - Tvýma rukama ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vďaka Soni ❤. Určite je možné vkusne aj kompletnú papierovú skladačku využiť, no ja určite nie som ten správny príklad... ;-)

      Vymazat
  4. Úžasné kartičky - téma, barevnost... SUPER!!!❤

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀