7. srpna 2017

Pro změnu pár kočičích...

V minulém příspěvku jsem se věnovala psím mazlíčkům, na dnešek jsem pro změnu nachystala pár kočičích přání, aby to kočičkám nebylo líto. Přání jsem tvořila hlavně v přírodních tónech...
Na základ jsem použila kraft čtvrtky, přírodní podklad jsem pak doplnila u každého přání scrapbookovým papírem výraznější barvy, ke které jsem už jen ladila ozdoby. 

Na hnědobéžové přání v kombinaci s modrozelenou jsem na podklad použila ornamentální čtvrtku KaiserCraft (Costume – Velvet Ensemble Collection). Okraje jsou opatinovány hnědým Distress Inkem. Oživila jsem ji modrozelenou vlajkou s našitým pruhem deštníků (čtvrtka Graphic 45 Animal House – Raining Cats and Dogs), připravený hnědý kruh (vyseknutý na Bigshotu z kraft papíru) je podlepen menším kruhem s vrstvou zlacené pruhované washi pásky. Nechala jsem viditelnou jen malou část. V dalším kroku jsem navrstvila trochu přírodního sisalu a na něj přilepila ještě třešňový květ, samozřejmě do barvy vlajky. Dozdobila jsem flitrami a vlajkou s textem a dolepila hlavní motiv - přírodní nebarvený kočičí chipboard.


Na podklad druhého přání jsem použila SB čtvrtku BoBunny Belonging Star-Crossed, doplnila jsem ji fialovým ornamentálním vzorem ze sady KaiserCraft Violet Crush. Okraje jsem opět opatinovala. Na překrytí spojů papírů jsem použila krajku a na ni nalepila vlajku s textem a květiny. Napravo jsem přidala krystal.

Materiál použitý z e-shopu ScrapArt:
Graphic45 (Animal House Raining Cats and Dogs)
KaiserCraft Costume Velvet Ensemble Collection
BoBunny Belonging Star-Crossed
scrapbookové čtvrtky KaiserCraft (Violet Crush)
kraft čtvrtky
Distress Ink Pad (Vintage photo)
papírové výseky KaiserCraft (Collectables Botanica)

4 komentáře:

  1. Bomba 💣!!! I když mám raději pejsky 😏,tak přáníčka jsou naprosto úžasná! 👏❤

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne, veľmi sa mi páči kombinácia kraft papiera s fialovou ❤. Ozaj vkusné a netuctové kúsky! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já raději kočky...za mne super! :-)

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀