22. července 2016

Papírové indiánky

Papírové tvoření je trochu ve skluzu, naprosto nečekané, že? :-D A tak až dnes tu je indiánská oslava mých dam z divokého západu. Zasloužily si v albu celou dvoustranu. Je super jak je snadné sladit vše do příjemných barev, když je zdokumentované jedno odpoledne.Stránka je tedy přesně taková, jaká byla oslava. Světlá, veselá, štědrá a s prvky lesku!


Velká stránka byla jasná. Jednak je v albu v předešlém týdnu také, takže logicky mi na ni vyšlo místo i tady, navíc bylo tolik krásných fotek, kterým bych udělala stránku moc ráda, že jsem tam nacpala hned 3. Obě holky společně, v hlavním narozeninovém dárku - v indiánském teepee. Tahle stránka je jednodušší než snad kterákoli u mě v albu. Trvala mi asi 30 minut, hlavní prim mají fotky a dozdobení už je jen z toho, co zrovna bylo po ruce.


Glitrovaná samolepicí abeceda ve zlatě ...aaach. Takovou dobu jsem si pohrávala s tím, že tam nalepím černou, ale nakonec to vyhrálo zlato a jsem moc ráda, protože je stránka mnohem něžnější a přesně taková holčičí jak jsem si ji představovala a jaké mé princezny jsou.

Už nějaký čas mám doma bílé prázdné visačky, takže je teď potkáváte na mých příspěvcích docela často. Tuhle jsem využila pro journaling, tedy text k události. Visačka "leží" na dortovém (samolepicícm) kartonovém výseku, který jsem taky využila ze zbytkových zásob. 


Julince už jen na hlavu kartonovou čapku třpytící se zlatem, ta si o to naprosto říkala (od téhle chvíle doma Nela neřekne Julče jinak než ty jedna bambulko :-D ).


Růžový papír s watercolor puntíky mám strašně ráda. Už jsem ho použila mnohokrát a ještě mi doma zůstalo pár usmolených zbytečků. Ty jsem se snažila zužitkovat dneska. V těchhle barvách mají mimochodem holky dělaný svůj pokojíček doma a je to moje milovaná kombinace. Béžovo - růžovofková. Nevím proč takové stránky nedělám častěji.


Ale jedna stránka nevyjádří ani zdaleka ten parádní slavnostní den. Takže jsem kolážovala a strkala do kapes. Nejprv jen občerstvení, výzdobu, a pak už dary, oslavenkyně, hosty...co se dalo. Jsem moc ráda, že zbyl nějaký prostor i pro text. 


Krom těchto fotek patří do alba ještě pozvánky a přání od rodiny. To bude na speciální stránce a tím pro mě budě oslava zase hotová. Další už bude 4+2 párty a na tu mají holky naštěstí ještě fůru času :-).


Mějte se krásně a slavte, veselte se, cachtejte se a užívejte než začne žloutnout listí a zase se navlečeme do kabátů.



4 komentáře:

  1. Moc krásné Míšo. Veselé a něžňoučké, moc se mi to líbí 👏 👍

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné,Míšo,ale nejenom obě stránky,hlavně ten obsah za nimi ...

    OdpovědětVymazat
  3. Ozaj krásne stránky a skvelý príspevok! ❤

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀