7. června 2016

PL inspirace - 25. týden 2015

Krásné úterý!

Dnes mám pro vás zase jednu PL inspiraci - tentokrát jsem zpracovala 25. týden roku 2015, který jsem měla rozpracovaný. To se tak stane, že si vytisknete fotky, ale už se pak nedostanete k jejich zpracování. Takže ve volnějších chvílích se snažím tyto resty dohánět.


Po delší době jsem zase použila trochu netradiční rozložení kapes. Někdy se prostě kapsy na výšku hodí. Měla jsem hezké velké fotky a bylo mi líto je kolážovat, tak jsem skoro každou kapsu na výšku zaplnila jednou fotkou.


Do malých kapes jsem použila kartičky od Becky Higgins z kolekce Daydream - jedna z mých nejoblíbenějších kolekcí. Do dvou kartiček jsem střihla a použila obrázky jako 3D ozdoby. 


Jednotnost kartiček doplňuje washi páska se zlatými šipkami. A ta sklenička se srdíčkama je právě vystřihnutá z jedné kartičky. 


Výjimkou byla tahle kartička, na kterou jsem nalepila 3 malé fotky Marťových výrobků z předešlé školky. Kartička je rovněž z kolekce Daydream. 


Pokud je nějaký materiál, bez kterého se neobejdu, tak je to vellum :) Rámečky z vellumu jsou prostě klasa. 


Na stránku se mi vloudila i jedna fotka o velikosti 3x4. Když jsem procházela kartičky z kolekce Daydream, tak jsem si uvědomila, že bych měla více používat layouty, kde jsou kartičky na šířku, protože v každém core kitu je jich docela dost :-)


Zde jsem vellum použila jako spodní proužek k natisknutí nápisu a předělila jsem ho tenoučkou washi páskou opět s motivem zlatých šipek.


A opět jedna vystřihnutá ozdoba - srdíčko s nápisem "you make my heart sing".


Druhá stránka je věnovaná svatební párty jednoho z našich kolegů. Moc jsme si to užili a pochutnali jsme si na výborném jídle a dortíku.


Na tuto stránku jsem použila materiál z kolekce Fancy That od My Mind's Eye, který je nádherně svatební.


Jedna fill-in kartička a obrázek jsem vystřihla z krabičky od sirek :-)


No a samozřejmě nesmí chybět fotka svatebního dortu. Byl vynikající - já totiž medovník miluju!


Přiznám se, že tomuto typu kapes moc neholduji, ale sem se to nádherně hodilo a tak jsem do úzkého pruhu vepsala jména novomanželů a datum svatby.


Tak to byl náš další vzpomínkový týden. Přeji vám krásný letní den!!


 

5 komentářů:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀