5. dubna 2016

K narození miminek

Krásné úterý!

Dnes mám pro vás přáníčkovou inspiraci, které není nikdy dost! Kolegyně v práci mě poprosila, jestli bych jí udělala dvě miminkovská přání - pro Honzíka a pro Jonáše. Takže tady jsou!



Popravdě když už jsem si promyslela, jak bych chtěla, aby přáníčko vypadalo, tak jsem udělala obě přání stejná ... Teda ona samozřejmě nejsou stejná, ale jsou vyrobena dle stejné "předlohy", která se v mé hlavě vytvořila. 


Základ jsem použila čtvercový. Přiznám se, že se mi s ním velmi dobře pracuje. Vybrala jsem jako podklad dvě různobarevné čtvtky od BO BUNNY a dle nich jsem pak ladila i ozdoby na přáníčkách. 



Vzorovaný papír jsem podlepila jednobarevným a prošila cik- cak stehem. Vespod je bílá stužka a "smotaná" bílá nitka. Z jemně glitrovaného papíru jsem vyřízla vlnité kolečko a z bílé vlnité lepenky kolečko. Do středu jsem dala roztomilý rámeček od Wycinanka se spícím chlapečkem. Pak již jen stačilo dozdobit kytičkama, tekutýma perličkama a dodat šmrnc trochou tekutých glitrů. Přidala jsem ještě jeden Wycinanka výsek s lahvičkou/hrníčkem.

A tady jsou detaily přáníčka pro Jonáše ...


A pro Honzíka ...


Přeji vám krásný sluneční den!




5 komentářů:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀