14. dubna 2015

PL inspirace v růžových barvách

Původně jsem chtěla dnešní článek věnovat Gelatos, ale nějak mi to nevyšlo :-) Tak si dnes můžete užít opět PL inspiraci. Konečně jsem dokompletovala 4. týden tohoto roku - což vzhledem asi ke dvanácti týdennímu skluzu není nic závratného - ale pro mě je každý dokončeý týden vítězstvím nad časem a nad naším upovídaným synem :-) Néé - tak skluz mám menší, protože mám již vytvořené i nějaké další týdny z roku 2015, ale tady na tom layoutu jsem dovyvolávala nějaké fotky a dokončila jsem ho teprve včera.
4. týden - levá strana
4. týden - pravá strana
Na tuto dvoustranu jsem použila jednak kartičky od Becky Higgins z kolekce Dreamy a pak také kartičky a papíry z kolekce Bella Rouge od Pink Paislee. Zdobila jsem chipboardy a výseky opět z kolekce Bella Rouge.
Titulní kartička je velmi jednoduchá - zbytek stánky je oproti tomu více zdobený.

 
Každoročně se u nás v práci koná zaměstnanecká "žranice" :-) Ale nemyslete si - celé to probíhá velmi distinguovaně - bílé talířky, stříbrné příbory ... :-) Tak jsem si musela tuto akci řádně zdokumentovat.
 


Marťu to lyžování opravdu chytlo a letos byl na lyžičkách celkem asi 6x - což je docela výkon jak ze strany rodičů, tak z jeho strany. Příští rok půjde na převýchovu do lyžařské školičky :-) Na fotkách jsem použila permanentní křídové fixy, abych fotky také trochu ozdobila.


 
Druhá strana se tvořila krásně, protože miluji toto rozložení kapes. Navíc do těchto kapes 4"x4" můžete použít sady kartiček primárně určených pro instagramová alba.

 
Kolekce Bella Rouge má opravdu krásné designy a velmi propracované jsou i ozdoby - chipboardy, výseky a kytičky.


A takhle to dopadá, když lepíte nápis a pak zjistíte, že už nemáte třetí písmenko "T" :-) Holt nikdy to nebude do puntíku dokonalé :-)

 
Díky za nakouknutí.
 
 
 

7 komentářů:

  1. Moni, krása, moc se Ti to povedlo. Prosím, jak děláš ty popisky např. mňam, že je máš jako celé dokola?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to je ručně psané a nakreslení těmi křídovými permanentními fixy (můžeš hledat také pod Permanent Chalk Markers).

      Vymazat
    2. tedy Moni, to máš nádherné písmo, bych řekla, že je to v PC. Ty fixy jsou tedy super, já mám nějakou gelovku a ta je k vzteku :-(

      Vymazat
  2. Mončo super! Opět skvělé stránky! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne, užila som si tento príspevok!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné!!! Je úžasné jak si s tím dokážeš pohrát. ♥☺

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀