25. listopadu 2016

Jak se to dělá "babičkovsky"

Už každý vytasil ta svá vánoční, tak jsem tu dnes s nimi i já :-). Přáníčka nikdy nebyla má extra parketa, ale stejně mě vždy potěší, když si nějaké to přání s holkama uděláme a pošleme rodině a kamarádům. Začaly jsme tenhle týden a první dva prototypy tu mám :-). Dneska pak přijdou na řadu s výrobou holky a jsem hodně zvědavá, co nám vánočního upatlají, protože náš táta prohlásil, že přání hezká, leč "babičkovská" :-D. Hmmm to jsem to dopracovcala se svou kreativní činností, že?


Věděla jsem jen to, že přáníčkový základ bude letos jiný než loni, takže čtverec. A taky to, že přání nechci zaplácat všemožným vánočním papírem, takže pusto prázdno. Jenže co tam dát, když tam vlastně nechci papíry :-D.


Vytáhla jsem krabici s vánočním zdobením, kterou jako jedinou mám bokem a nepoužívám ji přes rok. Jak se na ní ale vrhly holky, bylo mi jasné, že to bude muset být fakt rychlovka. Julinka začala vít "hyéééé hyéééé" v domnění, že ta dřevěná zvířena je kůň. OK, bude vánoční kůň...co dál? 

Nelinka má teď vílí období, takže ta zase měla jasno v tom, že tam bude kus té botaniky a vyhrabala z vánoční krabice bílé vánoční hvězdy. Na základ už pak přišla jen trocha bordel-provázků, rozetka a vánoční přací razítko.


Obdoba prvního je přání další. Jenže došli vánoční oři, takže Juli teskla po zvířeně, Nela plesala, že našla další květenu a já utěšila Juli tím, že mohla trhat papíry. Podkladový kraftový papír si trhala Juli, já tak trochu dopomohla dotrhnout alespoň kousek tak, aby byl na přání reprezentativní.


Přací razítko Veselé Vánoce jsme podlepily 3D čtverečkama, aby z přání víc vystouplo a dodalo trochu té plastičnosti.

Nezabralo nám to extra času, lepily jsme rolátkem a trochu toho glossy accent lepidla, ale vážně si to zasloužilo hození do kategorie "to je ale babičkovský"? :-D


Asi se mám držet toho Project Lifu a velkých třicíte, že? :-D ...a přesně proto jsem ráda, že Design team blogu ScrapArt je pestrý :-D. Každá přispěje něčím a dohromady to vypadá, že umíme všechno :-D...to si užívám obzvlášť já, která strkám fotky do kapes a holky přidávaj do placu tu dokonale špinavou práci v podobě visaček, mixed media, ATC, deníků ...no hromada inspirace. A nezapomeňte, že inspiraci na blogu najdete i starší, takže komu nestačí vánoční inspirace letoška, blog pamatuje i tu loňskou a ještě starší, takže veselé hrabání :-)

Brzy zase "na přečtenou"



4 komentáře:

  1. Krásně čistá přáníčka, líbí se mi ;) ...a vůbec nejsou babičkovská...

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně jak píše Soňka, vůbec nejsou babičkovská jsou moc hezká a rozkošná. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, jemné, elegantní (Verča S.)

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀