30. listopadu 2017

Do okru a do mentolu...

V dnešním příspěvku jsem k sobě ladila méně obvyklou kombinaci barev vánočních přání. Materiál jsem vybírala v tónech okrové a pastelově zelené – mentolové...
Navíc jsem opět neodolala a použila další dlouho odkládanou vintage fotografii.
Listovat materiálem jsem nemusela příliš dlouho, okamžitě jsem objevila ideální SB čtvrtku od BoBunny z kolekce Silver and Gold. Její ornament s motivem vánočního stromku zcela odpovídá mé představě. Při vrstvení jsem ji doplnila pastelovou čtvrtkou UHK Gallery a obšívala jsem.
Na připravené navrstvené papíry jsem přilepila kousky washi pásek (aspoň jednoho malého jelena přece nemohu nepoužít a ještě když barevně ladí ;) ) a nesymetricky mírně nakloněnou jsem umístila fotografii a vlajku s textem s hnědě opatinovanými okraji (na patinování se mi osvědčily prstové houbičky; barvu  naťupám několikrát z hnědé Distress Ink podušky a jemně přejíždím okraje papíru, tím je postupně špiním) + svorku.
V posledním kroku jsem doplnila papírové výseky vloček, vánoční hvězdu vystřiženou z naembossovaného vellum papíru a dolepila půlperličky a rozetku Santoro
Na vlastní výrobu rozetky můžeme opět zužitkovat malé odstřižky papírů (z pruhu papíru poskládáme harmoniku  a stočené do kruhu k sobě slepíme, střed je hezké ozdobit papírovým výsekem či knoflíčkem, kamínkem apod.).
 Přeji krásné tvoření.

Materiál použitý z e-shopu ScrapArt:
scrapbooková čtvrtka z kolekce Silver and Gold (Gift Shoppes)
washi páska (se zlacenými puntíky)
  Distress Ink Pad (Vintage photo) 
embossovací prášek (detailní bílý)
Santoro Accordion Stickers

5 komentářů:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀