18. května 2017

... a motýla "přišroubuji"...

V posledních příspěvcích jsem se hodně věnovala ženám, tvoření se točilo okolo svátku maminek a přání pro tu něžnější polovinu lidstva, kde dominovaly na zdobení květiny. A správně, na řadě jsou pro dnešek muži, na které určitě nesmíme zapomínat. Takže jsem tvořila přání trochu kloboukové a s knírem.
I když to tak možná nevypadá, použila jsem hodně druhů materiálu, potěšena byla i má recyklace-chtivá duše. Na základ přání jsem se rozhodla použít kraft papír už jen kvůli tomu, že působí přírodněji a i víc "pánsky". Naformátovanou část čtvrtky (Tuppence – s chevron vzorem) jsem podlepila zbytkem balicího papíru, s okraji ostříhanými ozdobnými nůžkami. V rámci šetření materiálem jsem vysekla ze zaručeně plánovaně překrytého prostoru kruh, který použiji na další přání.
Na čtvrtku jsem přes šablonu naťupkala tvary ozubených kol, několik jsem jich ještě černým inkoustem natiskla, natřela jsem místy bílé gesso a vytvořila pár cákanců.
Při vyndávání razítka ozubeného kola z obalu, mě zaujala silueta lakovaného motýla Finnabair na podkladové čtvrtce patřící k razítkům. Tak jsem ho vystřihla a použila také. Na přání pro muže je ideální a připevnila jsem ho šroubkovou svorkou ;) 
V dalších vrstvách jsem nalepila kruhové výseky, vlajku s textem (je vytvořena technikou horkého embossu) a knír.
 Na úplný závěr jsem dolepila ještě 2 puffy samolepky...
   
Materiál použitý z e-shopu ScrapArt:
scrapbooková čtvrtka Tuppence
poduška Distress Ink (odstín Vintage photo)
Finnabair Heavy gesso white
sada razítek Trust the magic
výsek ze sady scrapbookových čtvrtek Kaisercraft (Sears and Son)
bílý embossovací prášek

1 komentář:

  1. Moc hezké pánské přání a přišroubovaný motýl je zajímavý detail.❤

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀