6. dubna 2017

Pořád je co smršťovat ;)

Smršťování se stává v našem design teamu takovou malou mánií... Den začíná myšlenkou, co si dneska smrsknu? ;) A já se na to také úplně třásla. Uchopila jsem to po "Velikonočnu"...
Zaměřila jsem se na bílou smršťovačku ArtShrink a je pravda, že jakmile s tím začnete, postupně MUSÍTE vytáhnout a vyzkoušet snad veškerá razítka, co máte doma. Všechno vám ale samozřejmě hned neukážu ;)

Otiskávala jsem velikonoční motivy, razítka od Tima a smrskla jsem si i jedno textové razítko. Maličké texty určitě uvítáte hlavně pokud zbývá na projektu minimum místa. Při tisku na hrubší stranu se nám nemůže stát, že by razítko "uklouzlo" a zdvojil se otisk, také barvy se velmi dobře nanášejí

Motivy jsem většinou ponechala bílé, jedno vajíčko jsem vybarvila akvarelovými pastelkami a barvami a rozmývala jsem vodním štětcem. Po smrštění se stanou barvy mnohem sytějšími.

Otisky jsem vystříhla a prodírkovala (obyčejnými kancelářskými nůžkami) a šla jsem si užít zapékání pistolí - smršťování. 
Do připraveného otvoru vždy píchnu hrot kružítka a už jen sleduji, jak se fólie kroutí, jak se zmenšuje a postupně se zase vyrovnává. 
Hotové ozdoby jsem použila na další přáníčka...

 Materiál použitý z eshopu ScrapArt:
bílá smršťovací fólie ArtShrink
velikonoční razítka Tima Holtze
akvarelové barvy
zaječí svorky

   

4 komentáře:

  1. Nádhera!! Skvelý nápad s vajíčkami a úchvatne vyzerajú na pohľadniciach ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná přání!!!❤ Vajíčka jsou úžasná... visačka mě dostala😍, výborný nápad.👏

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji ♥ 💕 ❤ 💕 ♥

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀