17. února 2017

Lednový úvod a soutěž s láskou!

Jak se máte při tom dnešním pátku? Já myslím, že suprově, už jen proto, že zítra nikam nemusíme :-). Alespoň většina z nás ne. Ten kdo má rád scrapové stránky velkého formátu nebo ten, kdo si rád listuje v Project life albech, ten může zajásat, protože jsem konečně dodělala jednu z aktuálnějších stránek. Dnes žádné tropy, ale studený a zasněžený leden, který se pokusím propojit s láskou. Máte chuť si zasoutěžit? Dlouho tu nic nebylo, takže pojďme na to.


Tenhle týden proběhl ten velký růžový americký den :-). U nás ho neslavíme, ale každá příležitost si něco vyhrát je fajn a kalendář nám to téma trochu usnadnil. Dneska to tedy bude o lásce a téma bude podobné. Hned úvodem vám ale povím, že postavit se k tomu můžete jak jen budete chtít. Stačí si tu svou lásku obhájit.

Pokud milujete růžové stránky, máte doma šuplík plný srdíček a bez třpytek se neujmete papíru a nůžek, bude to pro vás brnkačka. Pokud ale tímhle směrem netíhnete a navíc fotíte nejčastěji přírodu, své vlastní footie (prej fotka vlastních hnátek :-D ) tak je jasné, že to zrovna valentýnské nebude. Vůbec neva. Připište jen ke svému dílu větičku o tom, proč zrovna tohle je vaše láska.

Tuhle výzvu jsme udělali společně s Majkou, jejíž články můžete na blogu ScrapArt.cz číst každou středu a určitě ji pro inspiraci doporučuju všem, kteří máte rádi mixedmedia a podobné patlací radůstky :-). Zatímco Majka je dnes zástupkyní těch zaláskovaných výtvorů, já udělala atyp :-).

Tahle stránka vyjadřuje lásek hned několik. Ta k dětem je asi každému jasná, tak k tvorbě taky a hlavně je to pro mě okamžik, kdy začaly být holky samostatné a já jsem zase ta máma, která má venku čas si vypít kafe, udělat dětem fotky, pohrát si s nima, když mě k sobě pustí a prostě zase si to každá z nás venku užije po svém.



Doprostřed stránky jsem nalepila útržek kaňkovaný :-). Je to kus krásné scrap čtvrtky, který má znázorňovat haldu sněhu. Pro fotku horní je to halda sněhu, na které si holky sedí, pro tu spodní pak sníh, který teprve z nebe padá.

Celý pruh jsem podlepila 3D lepicíma kolečkama, takže na stránce hezky vystupuje a dělá ji opticky zajímavější. Sice mi to album hned na začátku roku začíná kynout, ale co si budeme povídat, já to přes Vánoce neměla jiné :-D. Na shazování jsou tu jiné měsíce. Však to známe: v dubnu zhubnu :-D. 


Letos jsem se rozhodla pojmout album trochu jinak. Už žádná týdenní hoňka, že něco nestíhám, že není co fotit a že nemůžu dát do jednoho týdne 4 akce, protože se pak do alba nevejdu. Letos ruším týdny. Na každý měsíc se udělám velkou stránku, která měsíc uvede a za ním budou následovat všechny naše akce, události, hry. 

Bez ladu a skladu, jak se mně bude líbit. Jednu stránku bych tam chtěla mít každý týden z domova, kde bude vidět jak se holky pohly, s čím si zrovna hrají, co se zrovna doma děje. Tím to nebude jen výletnická kronika, ale pořád to bude náš život na papíře :-). I do téhle představy jsem se zamilovala a moc se na to těším, takže i tady je pro mě ta nevalentýnská láska.


Ale aby tu zazněla i ta pravá a zamilovaná část soutěže, zastupuje ji právě Majka. Ta pro vás vytvořila tuhle krásu a díky ukázce je všem hned jasné, že kategorie pro tvorbu není daná. 


Je jedno jestli vytvoříte stránku do Project Life alba, pošlete stránku z diáře, velkou scrap stránku, přání nebo ATC kartičku... cokoli. Jen mějte na paměti, že pokud nebude stránka na první pohled zamilovaná (barevně, nápisem, fotografi,...), pošlete mi s výtvorem i větičku PROČ. 



 Podmínky soutěže

vytvoř libovolný projekt, ze kterého k nám půjde LÁSKA
pokud nebude patrná na první pohled, připiš PROČ je tohle láska ve Tvém podání
do 1.3.2017 zašlete projekt na email michala@scrap-art.cz

výherce vyberete právě vy, hlas lidu rozhodne prostřednictvím komentářů
v pátek 10.3. vyhlásíme vítěze
výherce získá: poukaz v hodnotě 300Kč na nákup u ScrapArt.cz

Těším se na všechny zaslané projekty :-)

4 komentáře:

  1. Úžasná stránka!!!❤ Pro soutěž zvoleno skvělé téma a ještě když je podpořenou skvělou ukázkou ❤ od Majky tvoření půjde úplně samo 😏

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀