13. února 2017

Amore

Uplynulá neděle byla pro mne ve znamení  příjemně stráveného odpoledne pod taktovkou ARTink výtvarné kurzy.
Každému doporučuji, aby nesetrvával jen uzavřený ve svém tvoření, ale dál se vzdělával a setkával s inspirativními lidmi, aby každý chodil s otevřenýma očima a vnímal poetiku nejen nevšedních, ale i všedních věcí, které nás obklopují. Určitě je přínosné navštívit i takové kurzy, kdy si zdánlivě myslíte, že si už nepotřebujete rozšířit obzory :-) ...vždy se dozvíte i něco nového, setkáte se s dalšími stejně postiženými osobami a hlavně: dokonale si užijete tvoření samé. Podobně jsem já přistupovala ke kurzu, na který jsem se přihlásila. Chtěla jsem si vyčistit hlavu, nad ničím nepřemýšlet. Záměrně jsem si mimo základních pomůcek nevzala další materiály ani pomůcky...jen dvě známky, oblíbené textové razítko a nakonec jsem přihodila malý pytlíček s různými zbytky, do něhož jsem se doma ani nepodívala...



Pomůcky byly k dispozici, materiál jsme dostaly (jako obvykle samé ženy)...pracovaly jsme hlavně s produkty od Tima Holtze, můžete mrknout, jestli vám něco důležitého nechybí :-). Lektorka Martina je jeho velká obdivovatelka.
První část  patřila hraní si s podkladem, barvení, zapouštění, sprejování, sušení a sušení...šablony, pasty a zase barvy a inkousty a sušení...taky razítkování...byla to zábava.
V druhé části odpoledne pak došlo na vytvoření samotného projektu, obrazu s 3D zdobením.
Konec povídání, šup sem s obrázky:





Ukázalo se, že obě známky se barevně hodily...a v pytlíčku byly odložené dva miniaturní tisky...a taky kousíček stužky...aniž bych tušila předem, jaké barevné ladění zvolím a co bude námětem (počítala jsem s motivem, který pro nás Martina nachystala, ikdyž jsem měla s sebou i obrázek vlastní).





Na závěr celkový pohled...jiný úhel osvětlení, jiná barevnost...barvy se mění...




Andělé byli nachystaní...mějte se rádi, mějme se rádi...Díky za hezký den...



6 komentářů:

  1. ♡♡♡♡♡ super ! ♡♡♡♡♡

    OdpovědětVymazat
  2. ♡♡♡♡♡ super ! ♡♡♡♡♡

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné!!!! ....nápadité a ty detaily!!!!! 👏 ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Úchvatné! Krásny príspevok, plne súhlasím s rozširovaním obzorov, skúšaním nového... ❤

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀