4. listopadu 2016

Alba, notesy, bloky, deníky, journaly,...

Minulý týden jsem si užila krásné slunečné dny, teplou léčivou vodu, barvami hýřící podzimní přírodu i skvělou maďarskou kuchyni. Bohužel jsem si domů přivezla chřipku a od zpáteční cesty domů mě bolí celý člověk. Nemám vůbec sílu na nějaké tvoření, zapátrala jsem tedy v archivu, protože mám plno fotografií z akcí, workshopů i setkání během posledního roku, a na které jsem neměla čas na zpracování.
Na různých setkáních si ráda vytvořím projekty, do kterých bych se vůbec nepustila, protože jsou náročné na čas. A hlavně na pečlivost, přesnost, měření, řezání a stříhání. To vše je potřeba při vytváření různých typů alb. Většinou volím nějaký předpřipravený základ, ta zábavnější kreativní část mne baví víc. Jsem ale ráda, pokud mám možnost zhotovit si projekt od začátku do konce, a také když na práci dohlíží zkušený lektor, který je nápomocen radou. Tímto děkuji Naty i Jitce.
Někdy to je velká výzva a často jsem si myslela, že ani práci nedokončím. Ale překonala jsem se, přestože mi jsou bližší rychlé tahy štětcem a nánosy barev širokými špachtlemi :-)




Můžete nakouknout na detaily různých typů bloků a třeba se inspirujete k vlastní tvorbě nebo zapátráte po workshopech v blízkém či vzdáleném okolí, případně si zavzpomínáte na skvělé víkendy, kde jste překonali sami sebe.






 





 

 Na kurz knižní vazby jsem se chystala dlouho, jsem ráda, že jsem si práci mohla vyzkoušet a věřte, že to byly pro mne nervy. Při šití jsem se musela přímo pekelně soustředit, oči mně už tak neslouží. Jsem moc ráda, že jsem dílo dokončila.
 

Není nad to, když můžete společně tvořit se stejně postiženou komunitou a práce vás tak pohltí, že zapomenete na čas. Moc se těším na další výzvy i další setkávání.



3 komentáře:

  1. Wow, skutočná pastva pre oči! Nádhera ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé....nevím co dřív obdivovat...věřím, že sis při šití užila, ale výsledek je naprosto skvělý. ❤👏

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀