8. března 2016

Doháním PL co se dá ...

Krásné úterý všem!

Dnes mám pro vás pokračování stránky, kterou jste již mohli vidět v mém článku z minulého týdne, když jsem vám představovala úžasnou novinku - NUVO Crystal Drops. Jedná se o 17. týden 2015, kdy jsme slavili 1. narozeniny našeho synovce Matěje. Vznikly celkem 3 stránky, protože krásných fotek jsem vyfotila víc než dost :)




Nejdříve mi však dovolte, abych vyhlásila vítězku z minulého týdne z mé "komentářové" výzvy, která získá 2 barvičky nových NUVO Crystal Drops od Tonic Studio. (pozn.: Jelikož byl o tyto tekuté perličky/enamelky obrovský zájem, což nás více než těší, jsou již mnohé barvičky v e-shopu vyprodané. Pokud si vítězka/y vybere/ou z těch, které "zbyly" skladem, bude/ou je mít hned, v opačném případě moc prosíme o trpělivost - jak to bude možné, vyprodané barvy doplníme a z těch si pak budou moci výherkyně vybrat.). Sešlo se úžasných 33 soutěžících a tady jsou výsledky:


Gratuluji Adélce Vlasákové!!!
A speciální cenu jsem se rozhodla udělit komentáři od "Petra KV", protože Peťa složila úžasnou básničku ;) No posuďte sami :-) ... Péťa taktéž získává 2 barvičky Crystal Drops dle vlastního výběru ...
Tady jsou jen pro rekapitulaci detaily z 1. stránky, kterou jste již mohli vidět. 






A teď se podíváme na zbytek ... Na tento týden jsem použila převážne kartičky od Becky Higgins ze sady Celebrate, které jsou - jak jinak - narozeninové. A jelikož jsem byla (a stále jsem) nadšená z nových tekutých enamelek, tak jsem je hojně používala i na dalších stránkách. 

Na této stránce jsou použity Crystal Drops v odstínu Neptune Turquoise. Během zpracování této stránky jsem přišla na to, že je opravdu lepší nechat Crystal Drops zaschnout a ZATVRDNOUT přes noc, protože - především v těžkém PL albu - se vám může stát, že se vám nevytvrdnuté enamelky trošku zproští (jako se mi to stalo tady v té velké kapse u té největší enamelky :-)).
  





Poslední stránku jsem věnovala krásným fotkám Matěje s pusou zablemcanou od dortu ;)



Na této stránce jsem si zase vyhrála s bílými Crystal Drops a ozdobila jsem jimi dortíky na kartičkách.
Trošku jsem si vyhrála i s vyšívací bavlnou a dvě kartičky na této stránce jsou prošité - konkrétně jsem orámovala prostor na journaling.

A sem se mi vloudila jedna kartička z kolekce Finder Keepers od Amy Tangerine, protože slovíčko "MY DAY" jsem tam prostě musela přidat :-)

Tak to je pro dnešek vše. Ještě jednou gratuluji oběma vítězkám a budu se na vás těšit příští úterý.

8 komentářů:

  1. Mončo super! A velká gratulace výherkyním! 🌹

    OdpovědětVymazat
  2. Mončo, máš to nádherné!!! 👍 Gratuluji výherkyním!🌷

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulejeme vyherkynim :-). Hezky dohanis Moni

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné stránečky. Gratulace Adélce a Petře!

    OdpovědětVymazat
  5. Juuu...Děkuji za šťastnou ruku :) Stránky jsou krásně vymazlené!

    OdpovědětVymazat
  6. krásné fotky, Moni, ta "miminka" se prostě fotí nejlíp, viď :) ta poslední stránka je parádní!

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀