17. února 2016

Včelia kráľovná


Vítam všetkých fanúšikov blogu!

Nie, nebojte sa, tento príspevok nebude o včelích rodoch či nebodaj medovine :) Zostaneme v oblasti mixed media. Tentokrát som vzala kúsok kože a vytvorila obal na knižku. Lepšie povedané, knižku do obalu som orezala a vlepila až po jeho dokončení. Nie je to nič na čítanie, stránky sú zo starej knihy a budú slúžiť ako art-journal, čiže budú ešte ďalej upravované farbami a médiami, ale predovšetkým myšlienkami.
Snáď každá z nás už zatúžila byť kráľovnou svojho vyvoleného. Čo poviete na takúto pásikavú?





Medzi svojimi zásobami som hľadala na tento projekt nejakú včelu. Keďže som ju nemohla nájsť, po pár minútach som to vzdala a použila skvelý odliatok zo sady Sandry Evertson, ktorý namaľovanými pásikmi supluje včelie telo. Tvárička je vytvorená jednoducho - vytlačená na tlačiarni a nalepená. Mám asi neporiadok vo veciach, nenašla som ani lepenkové krídla (hoci viem, že niekde istotne sú) a ani nejakú kovovú korunu, takže finálna podoba včely je tak trochu DIY (urob si sám). Na krídla som použila pečiatku a korunu som pomocou pečiatky, embossovacieho média a zlatého prášku vytvorila horúcim embossingom.



Povrch kože i nalepených lepenkových kartičiek som upravila najprv bielym gessom v tenkej vrstve, na ňu som naniesla krakelovaciu pastu a všeličo v zlatých a zlatožltých odtieňoch - tekutý akvarel,sprej Lindy´s Stamp Gang, ligotavý prášok. Celok som vyvážila čiernymi odtlačkami pečiatok a washi páskou, rub-onsami a pofŕkala čiernym akvarelovým tušom, nalepila hotovú kráľovnú na rámiku.






Krásnu stredu všetkým!





6 komentářů:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀