13. září 2016

Rozlučková PL inspirace

Milé scrap kolegyňky a příznivkyně blogu ScrapArt!

Jistě jste si všimly, že úterky zely o prázdninách na blogu prázdnotou ... Bohužel jsem neměla kapacitu připravovat články, které by pro vás byly inspirující a zajímavé ... A co víc, bohužel poslední dobou mám velmi málo času na samotné scrapování, takže stihnu sem tam nějaké přáníčko na zakázku (a to ještě ve shonu a obvykle nad tím sedím třeba do tří do rána :-)) a moje PL album zeje prázdnotou, nad čímž mi krvácí srdce. 

A jak se říká ... "všechno hezké jednou končí" ... A tak i já se s vámi tímto dnešním příspěvkem na blogu ScrapArt loučím, loučím se s tímto skvělým Design Teamem a doufám, že ukázky mého PL nebo jiných projektů pro vás byly inspirací a rády jste je četly. Samozřejmě scrapovat nepřestávám a budu se snažit plnit občasnými články alespoň můj osobní blog.

Dnešní PL inspirace je vzpomínkou na léto 2014 ... (jsem zvědavá, jestli do konce tohoto roku stihnu zpracovat fotky z letošního léta nebo jestli mi to bude zase trvat další 2 roky :-)). Je to dvoustrana veselá, hravá a já jsem si její tvoření moc užila. A jak je mým zvykem ... Je propracovaná do detailu.


Na dvoustranu jsem použila pouze materiál od Elle's Studio a to konkrétně kolekci ?????. Moc jsem na internetu vždy obdivovala, jak ty američanky umějí na jednu kartičku použít třeba 6 odstřižků/štítků/samolepek a pořád to vypadalo "jednotně" a hezky. Takže můj cíl při tvorbě této dvoustrany byl jasný - použít na kartičky co nejvíce odstřižků a výseků. Tak se detailně podívejme, jestli se mi to podařilo. 


I když jsou stránky relativně barevné, chtěla jsem, aby je něco sjednotilo. Takže jsem z kolekce vybrala papír s motivem dřeva a na každou kartičku jsem přidala dřevěný proužek z tohoto "dřevěného" papíru. 


Titulní kartička je celá "dřevěná" - od té se to celé odvíjelo. Pár výseků, samolepek, další dřevěný výsek, měkké gumové samolepky ... Abecedu jsem zvolila černou. 


Jednotným prvkem na celé dvoustraně jsou také tyhle roztomilé aktylátové dny v týdnu. Jsou sice anglicky, ale koho to trápí?! :)


Na těchto kartičkách jsrm vytvořila něco jako "cluster" z papírových výseků, samolepek, enamelek a chipboardových šipeček (ty černé šipky jsou z abecedy, kterou jsem použila na titulní kartičce).


Moc se mi líbí, když je pod nějakým nápisem prázdný štítek, a tak jsem to na několika místech také zkusila. 


Hotký embossing na vellumu ...


A jedna koláž (poslední dobou nekolážuju moc často, protože to stojí hromadu času, taktéž ani nemám čas na plnou úpravu fotek a nedej bože ještě na nějaké přidávání textu na fotky) ...


Druhá strana je ze čtvercových kartiček. Se čtvercovými formáty se mi pracuje moc hezky a mám je moc ráda. 


Jsem velikým příznivcem dřevěných výseků a na těchto kartičkách se jich taky několik objevilo. 


Také jsem po dlouhé době použila psací stroj. Psala jsem na vellum a použila jsem tučné písmo, aby to bylo díky barevnějšímu pozadí k přečtení. 


Tak a to je z dnešní PL inspirace všechno. 

Doufám, že se vám můj poslední příspěvek za Design Team ScrapArt líbil, děkuji vám za vaši přízeň a vaše komentáře a přeji vám všem neutuchající scrap inspiraci, spoustu krásných projektů a mnoho krásných životních okamžiků, které stojí za to "scrapnout". 

Mějte se krásně!





8 komentářů:

  1. Krásné rozloučení! Hodně pohody a času na tvoření!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký rozlučkový projekt, myslím, že se opravdu povedl a použití více ozdůbek na jedné kartičce je bezva. Moc se mi líbí.👍 Mončo, tvé projekty a články byly určitě přínosem a inspirací pro všechny, kteří rádi tvoří a nebo jen nakouknou na náš blog. Ještě jednou děkuji, že jsi nám věnovala svůj čas a byla naší součástí. 🌼 ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Ako tradične krásne stránky Monika ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, Moni! Určitě Tě budu sledovat i nadále na Tvém blogu!

    OdpovědětVymazat
  5. Paradni stranky, Moni, to jsi proste ty, tvuj styl. Dekujeme za krasne inspirativni clanky a je mi jasne, ze k tobe na blog budu moc rada chodit koukat!

    OdpovědětVymazat
  6. Tvoje PLka stále okukuji a obdivuji a pořád si říkám, že se do toho už MUSÍM taky pustit... ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Moni, krásná stránka!
    Tvůj PL "rukopis" je tak speciální! Pokaždé jsem obdivovala, jak si do detailů hraješ s každou kapsičkou :o)
    Ty a Tvoje články mi tady budou chybět...

    OdpovědětVymazat
  8. Mončo, super dvoustránka. Přeji více času na tvoření!

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀