29. září 2016

Podzimní minipřáníčka.

Krásný čtvrtek přeji,
dnes přicházím s malými podzimními přáníčky, která jsem vytvořila jen tak pro radost svým blízkým. Na fotkách to možná nebude tak vypadat, ale velikost jednoho přání je 10 × 10 cm, takže jsou opravdu malinká a o to víc roztomilá. Tvořila jsem technikou mixed media a se snahou uklidit pracovní stůl...
Jako základ jsem použila kraft přání, tyto hotové základy jsou ještě o 1 cm menší. Z dalšího základu jsem si ustřihla 2 menší čtverce, doprostřed jsem kružítkem vytvořila kruh cca 5 cm jako "vodítko" a akrylovou bílou barvou jsem ho cikcak přetřela. Okolí jsem nabarvila hnědými odstíny a otiskla jsem razítko s motivem dřeva. Otisk, který zasahoval do natřeného bílého kruhu jsem ještě jednou přetřela a pomocí šablony jsem nanesla metalickou akrylovou barvu Art alchemy. Príííma kaňky vznikly ;)
Po zaschnutí jsem ještě špejlí nanesla místy texturovací krakelovací pastu a zase jsem sušila, dokud krásně nepopraskala. Hned to vypadá o pár let starší.
A teď přijde řada na "úklid"... sesbírala jsem zbytky nití, povalovaly se mi tu malé kousky větviček, co jsem před časem posbírala v lese, knoflík ustřižený ze starých kalhot, peříčko (měla jsem ho tu na něco nachystané a nakonec se mi nehodilo, tak si tu leželo dál)... ;) použila jsem kousky washi pásek, odstřižek provázku (twin duo)... K tomu všemu jsem ještě doplnila svorku s motýlem, papírové výseky větviček, microbeads, slídové vločky a papírové růžičky, chipboard listu a enamelky. Připravené základy jsem podlepila dalšími zbytky, útržky akvarelového papíru a odstřižky fáčoviny. Lepila jsem lepidlem Tacky Glue.
Na úplný závěr jsem nacákala drobné kapičky bílého a černého gessa  a art alchemy oranžové.


Materiál použitý z e-shopu ScrapArt:
 razítko ze sady Trust the magic
washi pásky  (zlacená proužkovaná, černá, zlacená s puntíky)
Finnabair Art Basics (Heavy Gesso White, Heavy Gesso Black)

3 komentáře:

  1. Soni, sú rozkošné, skvelé farbičky a úžasné vrstvy... mixed media parádička ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu úžasná a rozkošná přáníčka!!!👏 Vrstvení, barvy...prostě super!😍

    OdpovědětVymazat
  3. rewelacja :) nie mogę się napatrzeć

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀