16. září 2016

Konečně přišlo léto!

No, někdo z vás by možná řekl, že "bohužel je léto za námi", ale my co se pytlíkujeme v albu se skluzem, nám přichází horko až teď :-D. Ano, já se konečně ponořila do červnových stránek a mám v plánu je udělat v závratném tempu, takže kinedryl s sebou. Dnes tedy náš červnový výlet, opět mé oblíbené schéma s velkou třicítkovou stránkou a dost atypicky ve fialovém kabátku. Krásný papírový pátek, přátelé.



Tady je v plné kráse. Dvoustránka, kterou jsem tento týden nalepila je z našeho letního výletničení. Znovu jsme se po roce vrátili do Průhonického parku. Kdo z vás v něm nebyl, určitě to napravte a vypravte se, protože nám se tam líbilo i v letech bezdětných a dnes si to užíváme podobně, jen vlastně úplně jinak :-D.


Velká stránka. To byl trochu vlašák (ne salát, ale oříšek - pro ty, kteří jsou při pátku unavenější :-D). Strašně jsem totiž chtěla použít ten fialový papír se srdíčky. Dost jsem přemýšlela, že ho rozškubu a kousky přijdou všude možně. Nakonec se mi k pomněnkovým panenkám z Vinohrad krásně hodil jenže přišlo další ALE. Všimli jste si, že materiálu pro Project Life je halda, že už je toho dost i v češtině, ještě víc je toho pro holky než pro kluky, ale nic není ve fialové? Fakt téměř nikde žádná fialka. Občas se někde vyklube pár kartiček jinak musíte všechno nahnat ozdobama. 


A protože kartiček fialových extra není, rozhodla jsem se vytasit s klasikou, tedy s bílou. Bílé kartičky jsem se snažila přenést i na velkou stránku, aby vedle sebe působily hezky sladěné. Tentokrát jsem rozškubala pár papírů, Dva velké bílé trojúhelníky jsem podlepila kusy trhanců v pomněnkových barvách a čáry máry fuk, nemám času nazbyt. 


Ráda bych se se stránkou pomazlila mnohem víc, třeba do ní i něco hezkého vyšila, ale chápejte, je podzim a já slavím začátek léta :-D. Okolo fotky už si sedlo je korkové srdce, pár fialových enamelek a zas mám ve fialové hlubokou rezervu a doma už nenajdu zas na dlouho nic :-D. Leda razítkové barvy a sprej.


Do kapes jsem si připravila dvě koláže. Chtěla jsem, aby byly hezky symetrické, takže jsem na obě použila 6 obdélníkových fotek a program Picasa od Googlu mi to takhle hezky sjednotila. Je fajn, když koláže rozrazíte i nějakou velkou fotkou, takže jsem zašoupla Nelinku ve velkém formátu a dvě malé si právem zasloužila pomněnka Julinka. Ta se z nás na výletě měla asi úplně nejlépe. Prvně jsme vyrazili na výlet úplně bez kočáru, statečně šlapala jako hrdinka z Vinohrad :-D a když nohy dosloužily, hvízdla na svého bujného oře a já abych hledala nového chlapa.


Pokud se vám krom papírové inspirace líbí i nápad na výlet. Můžete mrknout do článku Znovu nalezené Průhonice, kde je popsaný celá náš den, o tom jaké to tam je a najdete tam i mnohem více fotek :-).


 Mějte se krásně, pokud lepíte dětem alba tak se skluzem nestresujte a uvědomte si, že to že máte skluz vlastně znamená, že už jste něco vytvořili a už teď máte v ruce něco, u čeho jednou budete ronit slzy :-D. Krásné babí léto přejeme a ještě povedenější víkend.


4 komentáře:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀