19. února 2016

Vzpomínky na zimu

Krásný pátek vám přeji!

Taky máte radost, že se blíží víkend? Já tedy ano, protože se chystáme na lyže ... A já doufám, že konečně letos zažiju pravou zimu aspoň na pár dní. A jelikož nám počasí aktuálně nadělilo trochu sněhu i v nížinách, myslím, že se moje dnešní PL dvoustránka do tohoto období hodí. Zachycuje náš 1. týden roku 2016, kdy nám počasí také nějaký ten sníh nadělilo.


Ještě, než se dám do povídání o použitém materiálu, tak vám chci říct, že jsem se pro letošní rok rozhodla, že budu všechny kartičky podlepovat bílou čtvrtkou!!! Vydržela jsem 2 roky dělat PL bez podlepování, ale letos už se mi nechtělo pořád chytat kartičky z kapes. Takže na detailních fotkách uvidíte, že každá kartička je podlepená bílou čtvrtkou, která je ořezaná přesně na velikost kapsy.

Na celou dvoustránku jsem použila kartičky z value kitu od Becky Higging s názvem Oh What Fun Winter. Tato kolekce byla zvláštíní tím, že kromě pár papírových kartiček obsahovala také velumové kartičky. A jelikož mám všechny kartičky podlepené bílou čtvrtkou, mohla jsem tyto velumové kartičky s klidem použít a vypadají velmi krásně.


Součástí tohoto value kitu byly také velumové vločky, takže jsem jimi opravdu  nešetřila. Najdete je skoro na každé kartičce.


Co mě velmi uchvátilo z nedávných produktů jsou samolepící flitry. Jistě znáte situaci, kdy chcete nalepit pidi flitříček a musíte na něj nanést lepidlo a pak vám někam spadne ... Zkrátka tyhle samolepicí flitry jsou bezva věc. Pravá kartička s hvězdičkama je velumová.


Sem tam jsem použila i dřevěný nebo chipboardový výsek, abych kapsy trochu oživila.


Dny v týdnu jsem razítkovala a vystřihovala z bílé čtvrtky.


Tato prohovaná kartička je opět velumová. Celá stránka je ozdobená stříbrno-bílými detaily. Tentokrát jsem se zlaté vyhnula :-)


Tato kartička je také velumová a aby se mi tam ta fotka hezky vešla, tak jsem nařízla konce písmenek a fotku zasunula pod ty písmenka. Vypadá to skvěle :-)


A opět velumová kartička - tentokrát celá se stříbrným šrafováním.


Samozřejmě jsem kombinovala do barvy i samolepicí abecedu. V tomto případě jsem použila šedivou abecedu od October Afternoon.


A na následujících fotkách jsou opět použity velumové kartičky (pod journalingem, velká kapsa s fotkou a pod fotkou spící neteřinky).




Tak to byly naše první letošní stránky.

Přeji vám krásný víkend a těším se v úterý na viděnou u dalšího mého pravidelného článku.











8 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná stránka, krásně sladěná!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná stránka, ty prostě umíš! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně někdo, kdo se takhle ve druhé půlce února nejen nepodivuje, že sněží a nebrblá, že chce jaro, ale dokonce z té zimy má radost, díky! :-) A užij si hory!
    Obě stránky jsou nádherné, každá krásně vyladěná, vymazlená, takovou stránku bych taky chtěla umět vyrobit... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mončo, nádherné a vellum vypadá výborně. ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Aaach, mam radost, ze karticky nasly vyuziti a vypadaji bajecne, proste zimni ! A ta Fcb fotka, diky!! Sedet vedle tebe je radost!

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné zimní stránečky.gratuluji k podlepování bílou čtvrtkou, je to přece jen lepší a i kartičky nezlobí ;-)

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀