19. ledna 2018

Historicky a trochu technicky...

...tentokrát 2 blahopřání stvořená pro muže. Historická auta na patinovaném akvarelovém papíře, ozubená kola a ozdobné svorky, provázek či nit a drobný kamínek, s tímto materiálem nemůžeme "šlápnout vedle"...
K vytvoření přání jsem opět vrstvila na sebe různé designové papíry. Jako hlavní motiv jsem otiskla razítko veterána (La Blanche). Jako podklad jsem zvolila akvarelový papír, hlavně kvůli barvení pomocí distress podušek a akvarelových barev.
U obou přání jsem otisk razítka ponechala a barvila jen okolí. Okraje papíru jsem pomocí houbičky napatinovala a barvu jsem nanesla i na plochu papíru, pak jsem pokapala vodou a u světlejšího přání jsem tak docílila vintage vzhledu papíru, vytvořily se drobné nepravidelné skvrny. Provázek a zbytky nití jsem připevnila ozdobnou svorkou.
U druhého přání jsem dobarvovala modrozeleně akvarelovými barvami, aby útržek s autem ladil se zvoleným podkladovým papírem (Marion Smith Nirvana Photo Op). Ideálně jsem k dalšímu vrstvení využila zbytkové pruhy kraft papíru a čtvrtky ze sady Timeless paper Pad.
Na zdobení jsem vysekávala z kraft papíru ozubená kola a vše jsem seskládala dohromady, jak mi to přišlo pod ruku.
Materiál použitý z e-shopu ScrapArt:
scrapbookové čtvrtky Bazzill Basic Paper (Timeless paper Pad)
akvarelové barvy Prima marketing
Distress Ink Pad (odstín Vintage photo)
kraft čtvrtky
  kovová svorka (Prima marketing – sada Cartographer)
půlperličky a samolepicí kamínky (BoBunny double dot jewels)

3 komentáře:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀