1. července 2016

4. kolo má své vítězky

Když se nám narodila Julinka, viděla jsem podle naskakujících měsíců, jak ten čas letí. Teď už se věk nepočítá na měsíce a tu rychlost času mi jasně ukazuje tahle naše společná výzva. Zas jsem nestačila nic pořádně udělat a další měsíc je pryč. Vy jste zase posílali parádní fotky svých diářů a zprzněných sponek...a dnes, dnes tu máme všechnu tu krásu.


Jako vždy jedna společná, všech třináct diářů. Zase obrovský dík, za takovou hojnou účast, protože už je venku krásně a místo sezení u vody jste prznily o 106 :-). Nejedna Vaše sponka by slušela i mému Puntíkovi!


1. Nikča B.


Nám napsala: Ahojky :) Tuto výzvu jsem objevila náhodou a okamžitě mě to nadchlo a hecla jsem se do toho! :D Diář mám obyčejný z papírnictví a zdobím si ho jen krátce, takže jsem začátečník, ale i tak se ráda zúčastním, protože se zdobení začíná stávat mým velkým koníčkem. :) Pro toto kolo jsem si vyrobila jednoduchou kancelářskou sponku (záložku) s kočičkou, která se mi super hodí pro nadcházející týden. :) Už teď se těším na další měsíc a nové téma! :)P.S. Asi jde poznat pro jakou barvu a zvíře mám slabost, co? :)))Nikča B.

Ahojky Nikčo, vítej v diářové rodině. Moc mě těší, že se k nám přidává zase někdo nový a diář máš moc krásný. Navíc sdílím zvířecí slabost, jedna taková, dokonce živá, mi tu teď sedí na zemi a ohlodává palec u nohy :-D. Parádní je navíc i fotka, jak jsi diář a sponku nafotila, takže mám radost, že se budeme pravidelně kochat i pohledem na tvůj diář :-)



2. Mirka


Nám napsala: Ahoj Míšo, díky za tuto výzvu, je fakt skvělá. Na různé hezké sponky jsem pokukovala už dávno, ale nikdy mě nenapadlo, že bych si je mohla i vyrobit a že budou mé originální, jaké nikdo nemá :) Na zprznění sponek jsem si vyrobila (upekla) vykrojené tvary z polymerové hmoty, dozdobené inkousty a razítkami. Jestli se povedly, nechám na posouzení jiných, ale já jsem s nimi moc spokojena :) Mirka P.

Ahoj Miru, já jsem unešenááááá! To je vážně paráda. Na to bys nám mohla udělat návod :-). Vypadají krásně, barvy jsou úchvatné a moc se i líbí, že si s diářem spojila i další svůj koníček, který naprosto očividně dokonale ovládáš. Fakt tleskám nápadu, mě by tohle ani ve snu nenapadlo! Tyhle sponky musí zaručeně slušet každému diáři.



3. Verča P.


Nám napsala: Ahoj Míšo, tak čtvrté kolo je super! Už stráášně dlouho jsem totiž toužila po kancelářské sponce s liškou z plsti, ale pořád jsem se k tomu nemohla dokopat. A díky tomuhle kolu jsem se hecla, vzala jehlu, bavlnku, plst a vrhla se na to. Posílám fotku (bohužel málo kvalitní, zlobí mi foťák), resp. koláž tří fotek. Na první jsou vidět všechny tři, tj. liška podšitá ušitá a pak dva lišáci z drátků. Na prostřední je detail plstěné (na živo je ještě krásnější) a uplně vpravo pak detail lišáka z drátku. Krásný zbytek víkendu :-) Verča

Veru to je dokonalé jak jste nápadité. Já si tak nějak omezeně hraju jen s papírem a maximálně stuhou a washi páskou. Vůbec by mě nenapadlo, že se dá diář propojit i takhle originálně. Plstěné ozdoby, další parádička. A ta drátěná liška je luxusní :-D Takové si já kupuju a ty si je tu šmahem vyrábíš :-D. Bezva!


4. Míša P.


Nám napsala: Ahoj Míši, posílám svůj diář se sponkami. U své oblíbené youtuberky jsem viděla podobné ozdoby. Měla je od nějaké slečny z Etsy. Hrozně se mi to líbilo a uvažovala jsem, jak si vyrobit podobné. Nakonec jsem si vzpomněla, že jsem si kdysi koupila plstěné bambulky, že si z nich vyrobím náušnice. To se nestalo, ale i tak na ně asi po dvou letech došlo:) Pak to chtělo trochu jemné motoriky a po několika pokusech bylo hotovo. Jsou vždy u mého měsíčního přehledu a vždy spolu. Tentokrát jsem doladila i celý měsíční přehled do šedo-tyrkysova. A jelikož je už venku krásně a červen je u nás ve znamení výletů, tak jsem i svůj diář vyvedla do přírody:) Míša P.

Od začátku až do konce parádní! Muluju tyrkysovo-šedou! Kdybych měla doma chlapečky tak v téhle barevné kombinaci jsou i navlečení :-D. Bambulky, aaach ...další plst! Holky že jste si nějak radily jak mě dostat a vyráběly takové originalitky. V neposlední řadě fotka v přírodě. Pro tvůj diář mám navíc "puntíkatou" slabost :-D Je to takový můj bráška, chtěla jsem ho původně místo své Heidyny


5. Pavla Jezule


Nám napsala: Milá Míšo, hecla jsem se teoreticky hned, prakticky pro shlédnutí restupintu (rozuměj pinterestu) a bylo to obohacující! Tvořila jsem si průběžně a do zásoby, spotřebovala sebemenší kousíček materiálu a brzy budu pokračovat! Na mém poznámkovém papírku totiž pořád čekají 3 prznitelské nápady! Děkuji za dokonalou výzvu a těším se na další! Srdečně zdraví Pavla Jezule ;)

Pavli jednoznačně vyhráváš cenu "nejproduktivnější prznitelka". Ten oprzněný kelímek je božský :-D. A srdíčko na diáři? CHCI HO! :-D. Jsem moc ráda, že se ti tohle kolo líbilo a rozhodně se pokusím zalíbit i s pátým kolem. Mám radost, že tvůj diář se pravidelně účastní všech kol, takže už se těším v dalším :-). 



6. Katka H.


Nám napsala: Ahoj Miso 😊, doufam, ze jsem to jeste stihla. Sponky mi daly zabrat, nejdriv vymyslet, jak je sprznit - boj! Washi paska se mi nelibila, porad se mi to lepilo uplne nekam jinam, krabatilo atd. Vubec jsem nebyla spokojena, do kose letely metry pasky (achich). Pak jsem se musela smirit s tim, jak blbe to vypada a nakonec to nejak slusne vyfotit. No hruza. Jsem zvedava na pristi vyzvu 😊😉.

Hachááá :-D. Zase se našel! V každém kole je někdo kdo bojuje a není moc nadšený :-D. Vítej v klubu nespokojenců a já doufám, že se příště zalíbím víc. Musím se smát. Tvůj popis lepení washi pásky je dost podobný mému prvnímu počinu s páskami asi před třemi roky :-D. Byl jsem úplně vynervovaná a místo v albu jsem měla washi pásky i na zdi a v noci se mi přilepila na nohy cestou na záchod :-D. Takže velký dík, že i přesto jsi do toho šla. Moc se mi líbí i fotka jak si diář vyfotila!


7. Aneta


Nám napsala: Ahoj, posílám foto svých zprzněných sponek. Výzvy se účastním po prvé, tak zatím vůbec ale vůbec nevím, co od toho čekat. Každopádně jsem se moc těšila a využila k výrobě sponek to, co mám doma. Začala jsem kopretinkou a pak skončila dredákem a punkerem z drátků a korálků. Stránka v deníku je můj psí kalendář, tak jsem ho vyfotila jednou se sponkami a pak přímo s jednou z aktérek zvanou SISEL. Plánování zdar :)

Ahoj Anet, dva nováčci hned v jednom kole, bájo. Moc díky za tvůj příspěvek a fotku diáře a mazla zároveň! Korálky? To je božské. Holky u každé z vás bych se tu dnes dokázala inspirovat a vyrábět podle Vás. Jen by ty mé hrabky nesměly být nak neohrabané. Tohle bych asi nezvládla vyrobit :-). Dredák a punker z drátků :-D. Ty mě dostáváš :-). Doufám, že se s tvými nápady uvidíme znovu.


8. Míša P.


Nám napsala: Krásný letní den přeju, posílám pozdrav a příspěvek do dalšího kola výzvy. Tentokrát to bylo opravdu náročné. co se týče estetického hlediska výrobků, asi nikdy nebudu moct konkurovat ostatním, ale pořád jsem věřila, že až ze mě spadne balvan zkouškového, na něco přijdu. Nakonec se podařilo. :) V diáři mám pár stránek s tajemstvími. Své cíle pro každý měsíc, tipy na dárky... a říkala jsem si, jak originálně udělat, abych náhodou neotevřela diář právě na stránce s dárečky před ještě-ne-obdarovávaným? Tak jsem všechny tyhle top secret stránky spoutala řetězy. A pro jistotu dala i pod zámek. :) Když ho zapnu na krajní sponky, nebrání ani diáři se pořádně dovřít. :) Pěkné léto všem zúčastněnýmMíša P.

Miško! Ach, och, ach! Top secret stránky v diáři máme asi každá a já zůstala ve fázi, kdy doufám, že je před ne-obdarovanými neotevřu! Vyřešila jsi to naprosto elegantně a ten nápad se mi neskutečně líbí. Zase je to něco úplně jiného a sponky si využila naprosto bravůrně! Co na to říkáte, holky?


9. Iva B.


Nám napsala: Ahoj Míšo, opět jsem z výzvy nadšená. Hned jak jsem si přečetla zadání, přesně jsem věděla, co udělím. Spojila jsem dohromady dva své koníčky- diář a háčkování :) Takže paráda ;) Už se těším na další zadání, 

Ivčo, Ivčo. Tohle je další věc, kterou neumím :-D. Uháčkuju maximálně čtvereček a obdelníček :-D Tvému diáři navíc sponky ohromně sluší a o celkové fotce nemusím vůbec psát. Boží od samého začátku až do konce. Ke kresleným mandalám se navíc sponky strašně krásně hodí, takže moc díky za nápad, protože šikovné holčiny ho určitě vyzkouší. A když tak koukám na tvůj diář, přemýšlíte už o tom, jaky vyberete příští rok? Můj favorit bude asi právě tyrkys nebo mentolka :-).



10. Kačka H.


Nám napsala: Ahoj, tak přeci jen jsem to snad stihla 😊 Mám doma spoustu už vytvořených sponek různými postupy (pár jsem jich pro výzvu zopakovala) jen je v Molangovi vůbec nepoužívám, nějak se mi tam nehodí. Díky výzvě jsem ale narazila na sponku na lepíky, která je podle mě geniální právě do Molanga 😊 Zdravím Kačka

Co kus, to originál. Sponku s lepíky jsem tu neviděla a je suprácká! A přesně jak si psala, do tvého diáři sedí rozhodně nejvíc. Jsme ve čtvrtém kole a od toho prvního, kdy jsme tady fotily prázdné diáře se každá neskutečně pohla. I ty. Máš krásný diář a rukopis v něm je prostě jasný. Moc se mi líbí, je na něm vidět velký kus práce!


11. Barča


Nám napsala: Ahojky posílám fotku do 4.kola výzvy, zdobení kancelářských sponek se mi velmi líbilo :) První vlaječka je z washi pásky a textilní kytičky, našla jsem doma růžovou sponku a vyzkoušela srdíčko, dále střapečkové ze šedivé bavlny a z fialové a růžové stužky, také jsem na pinterestu objevila andílka z kancelářské sponky, hned jsem ho vyzkoušela :) poslední vlaječka je z puntíkatého post it papírku a krajky :) pa Barča

Jedenáctý příspěvek a krajka. Už budu předstírat, že nejsem překvapená :-D. Já si tady na Vás v zadání vyšla s washi páskou a stuhou a myslela si, že Vás odradím, protože se Vám nebude chtít extra vyrábět, takže bude účast nízká. A vy si tady vyrukujete s tímhle. Rozhodně tu máš nejvíc použitých materiálů ze všech a Tvému diáři navíc neskutečně sluší. Doufám, že se budou hezky využívat a najdou čestné místečko.



12. Zuzka K.


Nám napsala: Ahoj, posílám fotku do čtvrtého kola diářové výzvy. Tentokrát to bylo něco pro mě!!! Juch!! V podstatě doma nemáme "normální" kancelářskou sponku... Co jsem si pořídila tavnou pistoli, tak řádím se sponkama o 106 :) Moje nejoblíbenější jsou s motivem Gorjuss (jak jinak ;-)), které mám v celém diáři :) ale mám i Mimoně, pár knoflíčkových a pro dcerku hlavně princezny - Elsa, Popelka atd. :) Hezký víkend! Zuzka

Jééééé, ty tam máš hotové sponkové družstvo. Pecka :-). Jsou krásné a super je i nápad sponek pro děti. To mě taky nenapadlo. To bych mohla Nelince udělat, ta už by si s nimi krásně vyhrála :-). Děkuju. Tavná pistole, to je věc, viď. Taky jsem s ní velký kamarád, akorát jsem občas hrozný lenoch ji vytahovat :-). Ale když už na to příjde, nezůstane nezalepené vůbec nic :-D.




13. Petra C.


Nám napsala: Zdravím, posílám svou fotku :-) Vím, že to není nic moc, doufám že i tak se bude líbit. Používám sponky jako "záložky" na důležité věci abych nemusela moc listovat. Děkuji za výzvu, určitě se účastním znova :-) 

Ahoooj Peti, tak to nakonec vyšlo :-D. Prozradím Vám trochu zákulisní info :-D. Péťa poslala mail s příspěvkem, akorát nám chyběla fotka, takový drobný detail :-D. Nevím proč, ale můj prohlížeč Péťu luxusně samobotuje :-D. Nakonec se podařilo a máme tu poslední, třináctý příspěvek. Líbí se mi, jak je tvůj diář hezky lehoučký, žádný pestrobarevný cirkus, který z toho mám nakonec vždy já :-D. Sponky vypadají parádně, věřím, že je krásně využiješ.


Tohle bylo z mé strany asi nej nej kolo. Nemyslím zadáním, ale Vašimi mazlíky. Naprosto každá jste to pojala originálně, každá jste si fakt dala tu práci a každá to máte perfektní. Teď už nezbývá než zatočit osudím a požádat random.orga o pomoc :-)

Čtvrté kolo vyhrává a hlavní cenu poukaz v hodnotě 300Kč na nákup na ScrapArt.cz



Mirka

a protože té krásny je opět tolik, je tu zase i cena speciální. Design team vybral vítěze poukazu 150Kč na nákup v e-shopu ScrapArt.cz

Cenu DT získává:


háčkované sponky Ivči B.

Ale ani zbytek lepících nadšenců (i nenadšenců) nepřijde nazmar :-D. ...protože jste neuvěřitelně kreativní a přijaly jste první opravdovou výzvu, zkusily něco nového, je tu:

Sleva na nákup pro všechny!


Všechny Vaše příspěvky udělaly takovou radost, že si každá z Vás zaslouží pro tento měsíc slevu 5% na nákup v e-shopu ScrapArt.czPři objednávce zadejte do poznámky 

kód: HECNISE_červen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Všem zúčastněným děkuji za tak bohatou účast, v kterou jsem ani nedoufala a moc se těším, že se sejdeme zase ve třetím kole. Uvidíme, zda Vás bude ubývat nebo si udržíme laťku, ale nezapomeňte, že jde o výzvu celoroční, kde na konci čeká jednoho z Vás hlavní výhra!

Ta (ten) z Vás, která (který) se zúčastní největšího počtu kol (v případě remízy rozhodne los), získá poukaz v hodnotě 1500Kč na nákup v e-shopu ScrapArt.cz. Co to znamená? Třeba nový diář, libovolné doplňky k Vašemu mazlíkovi? To je to skvělé, bude jen na Vás do čeho je vložíte a vybavíte se na diářování na rok 2017!

Už brzy tu bude zadání pro páté kolo :-). Těším se na Vaše reakce a ještě víc na Vaše příspěvky...


5 komentářů:

  1. :) krásné, já se nakonec výzvy nezúčastnila, protože se přiznám, že tohle moc nevyužiju a nechtělo se mi dělat něco, co nabudu používat, ale bude to hezké a já se se stezkem na to budu akorát koukat :) ale děvčata jsou moc šikovná a je to krásné.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc jsem se těšila na to jak se s výzvou poperete a musím říct, že výsledky jsou opravdu skvělé a je úžasné jak jste se s tím popasovaly.😍 👏
    Gratuluji výherkyním!!!♥ 🌼🍷

    OdpovědětVymazat
  3. tak já jsem to nestihla a poprvní se nezůčastnila....škoda :-((((

    OdpovědětVymazat
  4. Víťazkám blahoželám. Celkovo sú Vaše diáre a plánovače pastva pre oči!! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě nejkrásnější kolo, sponky jsou všechny do jedné moc krásné!

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀