5. srpna 2015

Menej je niekedy viac

Už ste niekedy pracovali na miniatúrach? Je to zložité, lebo namiesto prstov treba mnohokrát použiť pinzetu  a o lepení radšej pomlčím. Výhodou takýchto projektov je minimálna spotreba materiálu, často sú to zvyšky papiera či textilu a pár ozdôbok. Proces výroby je zdĺhavý už kvôli samotnej miniatúrnej veľkosti, ale ak sa vyzbrojíte dávkou trpezlivosti, dá sa to zvládnuť s úsmevom. 




Ja som sa rozhodla recyklovať zápalkovú krabičku. Použila som na ňu len štyri kovové ozdoby a retiazku, základ je ozdobený kúskami plátna, papiera, starej knižky, látky a washi pásky.
Krabička je tak trochu "sew", užila som si šijací stroj a textil. Bože, keby moje profesorky zo strednej vedeli čo šijem!





Plátno na krabičku aj všetky textilné drobnosti vrátane gázy som upravovala sprejmi Lindy´s Stamp Gang v odtieňoch Gossamer Gold, Shabby Turbine Teal a Tibetan Poppy Teal.



Vovnútri je vložený malý notes, ktorý má vnútorné stránky z ručne vyrobeného papiera. Nie je to klasický notes, do ktorého je možné veľa písať, ale informácie ako napr. telefónne číslo či e-mail sa na stránky určite vmestia.


Prajem vám všetkým krásnu tyrkysovú stredu a teším sa na vás o týždeň!




15 komentářů:

  1. Zírám s otevřenou pusou....neskutečné...to musela být hrozná piplačka. Nádhera!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Janka nechapačka... famozne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ó...tak tohle je ale parádička...nádherná barevná kombinace i provedení. Moc se ti to povedlo.

    OdpovědětVymazat
  4. To je prostě úžasný výtvor .... klobouk dolů .... nádherná práce ....

    OdpovědětVymazat
  5. Neocenitelná práce... úžasné!

    OdpovědětVymazat
  6. Panebože!!! Tak na tohle bych asi neměla trpělivost ... Nádhera!! A ty barvy ...

    OdpovědětVymazat
  7. Wow....Janka, to snad ani není možné... ... neskutečné, nádherné ... obdivuji tvojí trpělivost ... Nevím co napsat naprosto mě to dostalo a vyrazilo dech. Takže jedním slovem: NÁDHERA!!! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  8. To je nádhernej prďousek! Parádička!

    OdpovědětVymazat
  9. Valím oči jako bázen, to je naprosto dokonalé. Smekám. :)

    OdpovědětVymazat
  10. 👍Krásné! Moje první minialbum je také v krabičce od zápalek. Nacpala jsem tam dovolenou v Chorvatsku. Byla to piplačka, ale boží.

    OdpovědětVymazat
  11. Senzační! Tu knížečku je škoda popsat telefonními čísly...opět tam vidím verše :-). ( jak jsi dělala tu knížečku??? ) Dělala jsem několik albůmků do krabiček od sirek, nejpovedenější bylo asi to o Paříži :-), jako vzpomínka pro kamarádku. Ten malinkatý formát se nehodí na vše. Já musela pracovat s pinzetou, mám nemocné klouby ;-(

    OdpovědětVymazat
  12. Nádhera, nemám slov, ale přece jen jsem nějaká našla: já bych tu trpělivost snad i měla, ale tu fantazii a zkušenosti, ty postrádám :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Janka, to je prenádherné! Pri tvorení si okrem veľkej dávky kreativity mala aj obrovskú dávku trpezlivosti. Obdivujem, nádhera! ;)

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀