15. března 2016

PL inspirace - 2. týden 2016

Krásné úterý!

Dovolte mi, abych vám dnes představila náš další týden v roce 2016 - tentokrát to bude 2. týden, ve kterém jsem zachytila jeho dvě největší události. Náš "podnikový" večírek a lyžovačku v Chotouni.


Ne vždy se mi podaří sladit obě strany do stejného designu, a to především kvůli fotkám. Tak se vždy snažím alespoň v rámci každé strany ladit stejné barvičky.


Levá strana je věnována našemu zaměstnaneckému večírku, který byl letos ve stylu 20. a 30. let a i když zpočátku jsem si říkala "Ježiš Marja, kdo se bude oblékat ve stylu 20. a 30. let!!!!", tak jsem byla příjemně překvapená, protože lidi to vzali dost vážně a bylo to super.


Vzhledem k barvám na fotkách byl výběr barev naprosto jasný :-) Na tuto stránku jsem použila kartičky z kolekce SWEET od Becky Higgins.



Kartičky a fotky jsem ozdobila washi páskou s designem fotografického filmu ... když už jsme si hráli na hollywoodské hvězdy :-)


A samozřejmě jsem nemohla vynechat své oblíbené tekuté enamelky Crystal Drops :-)




Pravá stránka je pravým opakem té levé :-) Tentokrát jsem stránku sjednotila stejnými podkladovými kartičkami, které jsem si nařezala z papíru od Teresa Collins. Doplnila jsem je zlatou metalickou washi páskou s puntíky a ozdobila 3D vločkama.


Jako obvykle jsem na fotky hojně používala také průhledné samolepky, které prostě zbožňuju!!



Moc ráda používám na kartičky nit smotanou za nějakým nápisem/samolepkou/chipboardem. Přijde mi, že to kartičku tak nějak víc zaplní.



Tady jsem navíc přidala jeden "vločkový" hřebíček.



Tak to je z dnešní PL inspirace vše a já se budu těšit na viděnou zase příští úterý!

Krásný den.






3 komentáře:

  1. prvorepublikova moda je to nejlepsi, co kdy zeny nosily ... viz vase spolecna fotka, vsem vam to tak moc slusi a tobe, Moni, taky ... kazdopadne, krasne stranky!

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že máš ty stejné šaty, co byly minulý týden v Popelce...měly tam holky téma charleston a zrovna ta, která měla tyto šaty vyhrála...tím chci říct...že jsi to vychytala skvěle..... Osmani Lafita by tě pochválil. :-) Stránky opět dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé stránky!Móda 30 rokov je úžasná, krásne tie fotografie vyniknú v albume ❤

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀