25. března 2016

HECNI SE: Finále prvního kola

Je tu finále. Měsíc utekl jako voda a dnes tu pro Vás mám všechnu tu diářovou krásu. A pozor! Nebude to jako klasické vyhlášení, kdy před Vás postavím fotky a výsledek, ale dnes si uvařte kávičku, protože jsem se zase neohlídala :-D. Krásné čtení a ještě hezčí kochání...



Vy jste prostě neuvěřitelné! Když jsem vypisovala první kolo Puntíkovy výzvy, nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že se mi sejde za necelý měsíc tolik krásy. A já jsem moc ráda, že už tu je poslední pátek v měsíci a já Vám můžu všechny ty diáře ukázat! Dokonalých 30 diářů a já děkuji za každý z nich! Každý je speciální, originální a s láskou hýčkaný, to je prostě vidět z každé jedné fotky. Tak pojďte na to...


Vy nám odhalujete své osobní diáře, takže je řada i na nás. Do dnešního prvního kola přispěla svým diářem designérka Helge. Takže Olinko díky a doufám, že se potkáme i v dalších kolech. 


A tady už jsou Vaše, soutěžní, příspěvky. Někdo z Vás mi k diáři i něco málo připsal a přijde mi škoda, abych si to v mailu škudlila pro sebe, když se můžete skvěle představit i ostatním. Přeci se budeme vídat pravidelně, alespoň já v to doufám :-).

1. Katka L.


Další diář, který prostě z paměti dlouho nedostanu :-). Kači tys mi pěkně dala! Miluju makronky a okamžitě jak jsem Tvůj diář viděla, myslím na ně kdykoli mám v ruce ten svůj :-D. Jenže já do něj píšu tak často, že brát si tuhle dobrůtku k psaní a zdobení, budu brzy vypadat jak mischelin :-D

Kačka k diáři připsala: Sice nejsem žádný profi fotograf, ale snažila jsem se to vyfotit tak, jak to cítím.  Můj diář je nástroj k odreagování. Vůbec není proč se s ním stresovat. Kdo by se zlobil, že nemá splněny všechny úkoly na daný den, když mu srdce rozehřeje barevně vyzdobená stránka ? 
V mém hektickém dni, je radost si sednou se šálkem čaje, něčím dobrým na zub a pustit se do zkrášlování. A tím nejlepším pomocníkem jsou pro mě v tu chvíli washi pásky na tisíc způsobů. Jejich zásoba se pěkně rozšiřuje, takže faktazie může proudit. No a na zub, něco veselého a hravého, takže pomocníkem se stávají makronky. A když chci, pěkně si zobnu makronku právě v barvě washi pásky, kterou zrovna používám. No nejde to pěkně dohromady? Zkrátka můj diář, washi páska a makronka jsou světlým bodem každého pracovního dne...



2. Pavla Jezule


Pája připsala k diáři: Mého Mazlika jsem dostala od nejlepší kamarádky ke 30. narozeninám, což je taky příběh sám o sobě, ale o tom třeba jindy...

Diářování mě zasáhlo na plný pecky, miluju chvíle kdy zasednu a píšu a lepím a ňuňám si. Posílám foto zátiší a obzvláště bych upozornila na část v levém horním rohu. Ten krásný autorský přebal s ptáčkem totiž ukrývá plánovací záznamník, bez kterého se opravdu neobejdu. Každý večer do něj v heslech zapíšu uplynulý den, aby mi nic neuteklo. A pak na konci týdne sednu, vybalím všechny jiné pičmičundy (pardon za výraz, ale prostě jo) a pojímám jednotlivé dvoustránky jako gesamtkunstwerk. No zkrátka mě to baví...

Takže tak ;)


Pavli ty jsi případ. Promiň, ale Tvé výrazivo je prostě super :-D. Slovo "pičičmundy" občas použiju, ale nikdy jsem si netroufla ho do článků a na blog použít. Díky Tobě to dělám a děkuji, protože jsem si ho napsalal teď i já sama :-D. Každý už asi ví, že mám slovník tak trochu svůj a Ty prostě píšeš mojí řečí :-D. Diář máš boží a ten odstín joooo. Dokonalost. Navíc puntíky a obrovský hrnek kávy. Já tleskám, další má krev. 


3. Martina S.


Marťa nám připsala k diáři: Ahoj Míšo, tak jsem se HECLA a na poslední chvíli vytvořila foto mého diáře. Protože je úplně obyčejný, udělala jsem koláž mých oblíbených stránek. Občas dávám stránku navíc s fotkami nebo citáty. Ráda používám lepiky a mini nálepky a samozřejmě nechybí rozdělení podle měsíců. Čí kartičky používám je jasné ;-) Tak tohle je můj kamarád... :-)

Jéééé Marti děkuju za fotky, potěšila jsi mě nejen kartičkami, ale i tím množstvím textu! Ty si pisáááálek. To je super. A citáty, to je výzva i pro mě. Říkala jsem si, že si v tom diářování občas taky nějakou tu chytrou větu zapojím a ještě na to nepřišlo, takže děkuju za upomenutí. Tahle velikost diáře se mi zdála malá, ale jinak to stejně nepůjde, protože s nástupem do práce nebudu moct tahat v kabele Puntíka, to abych pořídila krosnu. Jsem ale mile překvapená, protože jak vidím, na velikosti opravdu nezáleží a vejde se toho dost a dost :-).


4. Klára Č.


Kláry k diáři připsala: Tak ti tu obludu posílám.

Směju se ještě teď. Úplně stejně jako při otevření mailu s Tvým příspěvkem :-D. Zadání si splnila dokonale. Můj diář s nejoblíbenějším doplňkem! Teď jen přemýšlím zda jsi to ty nebo lepík na čele :-D Hmmmm Tak doufám, že nám ukážeš diář i otevřený a rozhodně jsem zvědavá na další aranžmá, protože tohle je bezkonkurenčně nejoriginálnější fotka :-D. Děkuju 


5. Diana


Diana k diáři připsala: zasílám úplně obyč foto mého diáře... miluji vlastnoručně vyrobené doplňky a tak jsem se rozhodla zaslat do soutěže přívěsek, který zdobí můj diář...

Dianko děkujeme a už teď prozradím, že na ruční výrobu tu časem také dojde, tak doufám, že se tu zase potkáme. Diář máš luxusně vymazlený a ta sponka s mašličkou je úplně ňuňací :-D


6. Kateřina L.


Káťa píše k diáři: "kreativuju" si ho teprve 2.mesicem, ale uplne jsem tomu propadla :) .

Kdo jiný by měl ten propad pochopit než my? :-D A počkej na prosinec až budeš listovat plným a krásně barevným, popsaným diářem. Člověk se ve zdobení a psaní hodně rychle zlepšuje a zdokonaluje, takže se moc těším, že s námi pojedeš výzvu a na konci roku se budeme tetelit nad plnými diáři :-).


7. Veronika P. 


Verča o svém diáři: Ten nej nej doplněk je gelová propiska Pilot. Nechápu, jak jsem mohla psát s obyčejnými propiskami či jinými písátky – tahle totiž píše krásně snad sama!
Pak to, co mému diáři sluší nejvíc – spousta washi a dekorativních pásek. Neb každý týden je tak krásně rozzářen a prozářen barvami, zimní motivy mi pomůžou k té správné atmosféře, jarní kytičkované zas připomenou těšení se na slunečné dny.
No a nakonec je mým oblíbeným doplňkem Today mark. Většinou ladí s dividery – momentálně je tak stále „na scéně“ zimní Olaf, ale od příštího týdne už se těším na jarní kytičkovanou nádheru. :-)

Veru tak tohle je podle mého gusta! Diář je suprový a to další nej je ten parádní hrnec kafíčka, který nesmí u správného diářování chybět. Já si to totiž představit neumím :-D Fakt na první pohled jsem se zasmála, že jéééé další do party :-D. A děkuju, že nechybí ani nafotce :-). Gelovku chápu, píši s ní také. Nejen do diáře, ale i Project Life a padla mi pod rukou nejedna náplň. Olaf u nás frčí taky a sdílím nadšení z jarních květů :-). Díky za Tvůj příspěvek!


8. Barča


Baru nám ještě napsala: Pořád jsem se nemohla rozhodnout, který a když jsem uviděla tento zápisník bylo to jasné :) ten jsem prostě musela mít. Jelikož obsahoval jen růžové a žluté papíry bez kalendáře popadla jsem papír, lepidlo a kalendář si utvořila sama.
Zatím nejoblíbenější doplněk je moje první washi páska s motivem sakury a japonských domů :)

Baru děkuju za diář, moc jsem doufala, že se tu objeví i nějaky, který bude vybočovat stylem a ukáže nám něco jiného než Heidi, CarpeDiem a Filofax. Tenhle je moc krásný, originální a jsem moc zvědavá jak vypadá uvnitř! Ta páska se sakurou je nádherná. Mám moc ráda tyhle decentní tóny, krásný kup :-)


9. Jana F.


Janča ještě připsala: Svůj Doki Book mám teprve půl roku a ač jsem na mateřské a dlouho jsem váhala, jestli ho vůbec potřebuju, teď si bez něj nedokážu představit den. Co se týče oblíbených doplňků, tak u mě vedou samolepky všeho druhu (momentálně uskladněny v kravičkovém šanonu, který už praská ve švech), ale hlavně washi pásky. Pořád je stěhuju do větších a větších krabiček a už si zase říkají o přesun :-) Jsem ráda za ispiraci, kterou díky tvým stránkám nacházím. Ať se daří i nadále tvořit tak pěkná dílka.

Jani moc krásný diář a ta zásoba pásek, no woooow. Tam bych si dokázala vybrat :-). Souhlasím, pásky a samolepky jsou perfektní. Udělají spoustu parády a stránky díky nim nekynou, takže máme zdobení a ještě nezabíráme místo. Taky to tak ráda dělám, plus teda já si ještě trochu ujíždím na razítkách :-D. Líbí se mi i vnitřní náplň diáře. Jsem zvyklá na klasiku mít dny pod sebou a na tohle bych si dokázala zvyknout.



10. Natálie B. 


Naty připsala: posílám svého miláčka zlaťouše :-))Nejvíc miluji používání samolepek,wp a barevné tužky. a estli můžu,tak mám ještě jeden diář..miluji je oba :-))

Tyjo tak to je diářová nálož. A teď se, Natalí, přiznej. Vážně stíháš vyplňovat dva takové krásné diáře? Já měla taky takové to nutkání, ale odolala jsem a tak tak stíhám vyplnit jeden. Oba dva jsou krásné a ten zlatý? No aaach, ten vážně je! Navíc koukám, že sis šikovně upravila rozdělovače od milé Heidi Swapp a máš je ve svém zlaťáskovi! Super...a těším se, že nám ukážeš i to, jak je hýčkáš uvnitř!


11. Denisa Š.


Deny děkuju za fotku, co fotku, za koláž. Pěkně jsem si ji zvětšila a pátrala a pátrala, co hezkého máš a teda krása. Moc se mi líbí jak máš diář osobní! Obálka z fotek je prostě top! a jestli jednou budu mít k diáři i sešit, tohle je dokonalá verze! Já se vždy těším na otevření diáře, protože se mi okamžitě lepší nálada a tys nás předběhla o velký krok. Ty ani nemusíš diář otevřít a musí udělat radost jen tím, že leží kdekoli a ty na něj mrkneš. Tleskám a děkuju za Tvůj příspěvek, který se prostě musí líbit!


12. Míša P. (diář Papelote Farfalle)


Míša o sobě napsala: Jsem čerstvý nadšenec do diářového příslušenství, až v posledních týdnech jsem objevila, že diář není jen sešitek a tužka, ale spousta jiných možností. No a protože nemám příliš úhledné písmo, mým oblíbeným doplňkem se staly samolepky. Mám jich zatím relativně málo - může jich mít člověk vůbec někdy dost? :-) -, pár už jich je na cestě a některé jsem si i sama vyrobila - hlavně sportovní, protože jsem velký fanda tenisu a biatlonu, navíc jsem od podzimu začala i sama cvičit. Tak se navíc procvičuju i v čarování v excelu. Takže se hecuju po všech možných stránkách. :) Většinou jich mám na stránce jen pár, ale shodou okolností tento týden je maximálně vypečený. :)

13. Zuzka K.


Zuzka k diáři napsala: Bylo nemožné vybrat jen jeden oblíbený doplněk. Miluju vytištěné samolepky, washi pásky (nejvíc tuhle vlaječkovou) a propisoty. Hodně jsem si teď oblíbila kombinaci samolepka - propisot: nalepím tu vytištěnou samopelku (má povrch jako obyčejný papír) a na ni ještě obtisknu propisot. Je to vidět i na nalistované stránce v diáři - labutě, čtyřlístek :) Děkuju za možnost zúčastnit se a těším se na další kola! :)

Zuzi paráda! A forma samolepka + propisot je skvělá! Vypadá báječně a jsem ráda, že má někdo propisoty rád stejně jako já. Není nad nanukové dřívko, trochu toho šmrdlání a toooliko krásy to dá :-). No jak já Ti rozumím!


14. Anička B. 


Anička nám k diáři napsala: posílám fotku svého DIY diáře z Lidlu:-) i s mým oblíbeným přívěskem, který jsem kdysi s chloubou nosila kolem krku a i když už byl značně ošuntělý nemohla jsem se s ním rozloučit,tak jsem si ho předělala,aby pasoval na diář. Plánuju teprve prvním rokem, takže tvá challenge bude pro mě super výzva, při které se toho určitě spoustu naučím.

Aničko diář máš krásný a moc si cením i fotky, která je krásná! To mají i v Lidlu tak krásné diáře? Wow. Moc se mi líbí Tvá úprava a přívěsek na diáři je úžasný! Až mi trochu odrostou holky, taky si na svůj nějaký ten šperk pověsím. Teď je úplně vidím. Mé madam by se přetahovaly o to, která z nich bude za přívěsek tahat diář po bytě v domnění, že za nima bude běhat naše kočka :-D.


15. Zdeňka


Zdeníííí ten je! Takhle barva diáře je suprová. Pamatuju si jak jsem sháněla kdysi "navy" design diáře a byla to hrůza sehnat. Námořnická prostě frčela, jenže pak se narodily holky a bylo to tam :-D. Všude kolem holčičí a rozněžnělé barvy a já tak trochu zdegenerovala :-). Mít ale kluka, rozhodně jsem skončila u téhle námořnické. Samolepicí abecedy jsou parádní, krásně Ti to ladí, no a kytička? Ach to jaro za dveřmi. Díky!


16. Iryna 


Iry píše: můj oblíbený doplněk diáře je razítko, do kterého ráda skládám ta titěrná písmenka. 

Jééé paráda. Diář je se jen třpytí a září, takže tleskám. Vše co se leskne je prostě parádní, metalické washi pásky nevyjímaje. Moc se mi líbí, že tu vidím i tento druh razítek, to jsi jediná a první :-). Já na to nemám tu trpělivost. Ale teda pamatuju si, že když jsem ještě studovala, tak jsem si takhle lepila po písmenkách do sešitů a vůbec ty přednášky krátila jak to jen šlo :-D. To by teď byla má spása. Štěstí, že už mám po škole. Těším se na nějaký obrázek obsahu diáře :-).


17. Zdena S.


Zdeni píše: posílám svůj barevný diář spolu s kreativním držákem v podobě kočičky na lepící papíry

No páááni, tak kreativní držák vidím úplně prvně a ten je úžasný :-). Navíc i Tvůj diář tak krásné a optimisticky září! Jaký asi bude uvnitř? Tipuji týdenní rozloženi...nebo je to jen deníček a náplň si tvoříš sama? Rozhodně nám ho musíš ještě ukázat :-) Děkuju mockrát za krásnou fotku!


18. Lucie P. - KKiara 


KKiara k diáři připsala: svůj Filofax mám něco málo přes rok. Teprve nedávno jsem ale propadla kouzlu předělávat si ho k obrazu svému. První změnily vizáž rozdělovače, které jsem si vytvořila nápisem tak, aby mě potěšil či motivoval. Dále následovaly propisky, fixy, zvýrazňovače, washi pásky i klasické barevné a ozdobné lepenky, samolepky kupované i vlastní a samozřejmě jsem do něj vložila kus srdce a své osobnosti. :-) Proto svůj diář již nedám z ruky a nosím ho všude s sebou. Snad se Vám bude alespoň trochu líbit.

Luci tak tohle je pro mě dokonalý optický klam! Já si normálně myslela, že máš veliký A5 diář, vypadá tak a i výbavou bych řekla, že tam toho máš tolik co já ve svém. A až po vložení sem si všimnu, že to je užší velikost! Parádní a obrovský potlesk sladěnosti. Úplně si vzpomínám, jak nám na škole instruktor na masérském kurzu říkal, že fialovou barvu mají v oblibě ženy typu "hysterka" :-D Takže nás by tu bylo fakt jako víc, naprosto sdílím nadšení pro pásky a úvodní stránka "handmade" je luxusní!



19. Gábi


dokonalé :-) Doufám, že tenhle diář ještě uvidíme, protože tohle byla doslova výzva pro mě. Fotku jsem si různě zvětšovala, abych toho mazlíka pořádně prozkoumala. No krásná zásobička pásek Gabi A teď s pravdou ven! Kam si hodila ty rybičky, abys mohla udělat tuhle fotku, hm? :-D


20. Míša P.


Míša nám k diáři připsala: Posílám fotku svého carpoše. Vždy jsem dělala popisky pouze černou, ale od letoška jsem se rozhodla, že každý týden bude v jiném barevném odstínu - ladím k tomu i barvy razítkovacích barev + pásky + někdy lepítka, takže mým nejoblíbenějším doplňkem jsou letos barvy...:)

Miši smekám. To že si se z 4B varianty rozhodla pro barvy je neuvěřitelný skok a změna. Já sama se vždy rozhoupávám takovou dobu než zařadím jednu barvu a ty rovnou tohle. Já to mám prostě nějak zpomalené, a i když se snažím tu žlutou, červenou a oranžovou použít, vždy se mi podaří se tomu vyhnout a nasekat tam svou růžovou a modrou :-D Ale jsi mi inspirací a budu se snažit hýřit barvami. Není pozitivnější vzhled než ten barevný :-) Děkuju!


21. Míša H.


Miši nááádherná sbírka, super fotka a ty doplňky? Luxus. Mám velkou radost, že se tu ukázala i razítka a ještě větší, že je tu i datumovka. Já si občas přijdu jako exot, protože datumovku používám i přesto, že mám datum v diáři napsaný :-D. Ale když já mám to razítko tááák ráda. Diář máš krásný. Originální watercolor obálka je super. Krásně vyčnívá nad naše kožené mazlíky. Zajímalo by mě jak je dělaný uvnitř, zda má náplň nebo je čistě bílý, případně je po týdnech, dnech...? No snad nám ho ještě ukážeš :-) Moc díky za poslání.


22. Jana M.


Janča připsala: Ahoj Miso a Puntiku,  Posílám svůj diář, jen tak pro radost. ;)

Jani jsi první! První kdo mi poslal tak krásné oslovení :-D. Děkujeme a doufám, že nám pro radost pošleš něco i příště, protože mně si ji rozhodně udělala. Kafe, námořnická a puntíky! Vše prostě super. A ten diář? Ten bych z té fotky chtěla vzít a pořádně osahat :-D. Je krásný a ty puntíky z něj dělají rázem krásný dámský doplněk. Jak málo stačí.


23. Kačka Alice H.


Káti ty si normálně nejtajemnějsí diář ze všech! :-D Já si pořád říkám jak bude asi veliký, jak asi vypadá po otevření a jednobarevné pásky k němu...super! Ty nám prostě "musíš!" poslat víííc :-D 


24. Markéta


Markét píše: tak nakonec také zkusím štěstí a zasílám fotku svého mazlíka se svými nejoblíbenějšími "písátky" a samolepkami :-)

Další krásný karkulkovský do sbírky! No a tužky pilotky, krááásnou sadičku už máš :-) Jak se člověk jednou rozmazlí dobrou tužkou, nechce už jinak, že? Teda ani jsem netušila, že může být tolik modrých odstínů :-D. Já jsem stará konzerv. Barevně lepím, ale psala jsem zatím jen černou. Třeba se jednou taky pochlapim :-D. Děkuju za inspiraci Markét!


25. Iva P.


Ivča o svém diáři: Posílám fotku svého malinového Filofax Saffiano Personal... Dalo by se říct, že jsem docela minimalista, takže moc příslušenství k němu (zatím :)) nemám, jen pár jednobarevných washi, nálepek a zvýrazňovačů. Na druhou stranu mu brzy přibyde velký, pracovní A5 bráška z Ali, takže se nejspíše budou muset ještě dělit :) Díky za výzvu a přeji krásný den ;)

Ivči děkuju za krásnou fotku krásného diáře! Od barev až po aranžmá je to má krevní skupina. Ten by se mi tááák krásně hodil na prochajdu s holkama :-D. Navíc tenhle diář jsem si vždycky chtěla "osahat" a Tvou fotku nejednou prohlížela. O tom, že jsi minimalista krásně svědčí i sladěný výběr a jednobarevné pásky, gelovky tón v tónuu, fakt pecka a já doufám, že nám ho ukážeš i vyplněný. V mých očích prostě obrovský potenciál a rozhodně se budu těšit :-).


26. Kačka H.


Káťa: Nemohla jsem se rozhodnout jestli je oblíbenější washi nebo propiska tak jsem je vyfotila obě :)

A dobře si udělala. Nejdřív jsem chtěla napsat jak veselou tužku sis vybrala, že chápu že je oblíbená a pak jsem se zadívala na tu washi :-D. Super a barva diáře opět má oblíbená. Růžová, mentolová a meruňková, zlatá...no mám těch oblíbených více. Hlavně když je veselá. Těším se, že nám ho jednou i otevřeš :-)


27. Magda


Tak tenhle diář si pamatuju úplně přesně. Přiletěl mi totiž do schránky jen pár hodin po zveřejnění první výzvy. Dokonale jarní porce organizace! Dokonce i fixy krásné ladí a ten rozdělovač? No wow. Navíc má slabost pro mentolovou barvu je jasná, takže já moc doufám, že tohohle mazlíka tady ještě uvidím :-)


28. Ivana B.


Ivci moc děkuju za Tvůj příspěvek, diář máš suprově vybavený a ta zelená kapsa je úplně božská! Vůbec ty rozdělovače se mi moc líbí, tak doufám, že nám ukážeš i vnitřek :-) Kapsičky hezky plné a tak se to má být :-D Nejen diář samotný, ale i každá kapsička hezky zaplněná, však od toho je máme. Jen kdyby mi tam tak hezky držely ty lepíky jako Tobě :-D.


29. Jana R.


Janča s diářem poslala: v příloze posílám fotku svého milovaného TD diáře s oblíbenými doplňky - doufám, že nevadí, že jich je více, pro jeden jsem se prostě nemohla rozhodnout :-D

Nejraději mám samolepky, washi pásky a taky barevné propisky :-)

Děkuji za super soutěž a budu se těšit na další kolo ♡ ♡ 


Jani tohle prostě musí lahodit každému oku. Sama nevím pro kterou fotku diáře bych se rozhodla já! Ten červený punťa je tak krásně karkulkovský, ten by mi hned zabavily holky. No a pásky? Taky tak miluješ ty metalické. Ten třpyt je božský a udělá spoustu parády! Navíc ten přívěsek, aaaach. 



30. Iveta


Ivet připsala k diáři: dovoluji se připojit k Vaší soutěži - mým nejoblíbenějším doplňkem je diář sám :-) učím se s ním zacházet, upravuji si ho .... i proto neposílám jednu fotku, ale hned tři .... první je diář sám a mé oblíbené samolepky a pak tvorba vlastních rozřaďovačů .... na léto už chystám s květinami :-)

Ivet moc děkuju za fotky diáře i rozdělovačů. Kdokoli vyrobí pro svůj diář něco vlastní rukou, dělá svůj diář tak krásně osobitý. Moc se mi líbí ta kreativita a to jak si diář hýčkáš. Navíc další bod máš za rozdělovač s nápisem "úklid" :-D. Tak jsem se ještě nedostala, no vidíš, třeba bych i ten měla začít občas plánovat. Jenže já naplánuju úklid a holky mi ty plány vždy rychle změní podle svého :-D. SUper Ivet, těším se na další osobité stránky.


Tolik krásy. Uznejte samy. Jsem si vědoma, že to dnes bylo zase o fous delší, ale bylo mi líto šetřit slovem :-). A protože se jednalo o výzvu, je třeba taky vylosovat jednu z Vás, která si odnese poukázku na 300Kč na nákup v e-shopu ScrapArt.cz, kde si zaručeně do svých diářů něco vyberete. Tak jdeme na to!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

První kolo vyhrává a hlavní cenu slevový poukaz v hodnotě 300Kč na nákup na ScrapArt.cz


Jana R. se svým pařížským karkulkovským diářem 

a protože té krásny bylo tolik, ráda bych ocenila ještě jednoho z Vás. A tak jsme daly hlavy dohromady a Design team vybral ještě jednu speciální výhru, slevový poukaz na 100Kč na nákup v e-shopu ScrapArt.cz:

Cenu DT získává:


Magda a její diář číslo 27

...protože krásné aranžmá, nádherně sladěno a prostě na nás dýchla jaro už na začátku března!

Sleva na nákup pro všechny!


No dobře. Ta moje radost je tak velká, že dnes prostě rozdáváme! Všechny Vaše příspěvky udělaly takovou radost, že si každá z Vás zaslouží alepsoň drobnost v podobě slevy 5% na nákup v e-shopu ScrapArt.czPři objednávce zadejte do poznámky 

kód: HECNISE_brezen

Děkuji všem, kteří si dali tu práci a seznámili se s naší diářovou rodinou. A že se nám to krásně rozrostlo! Už v příštím týdnu zveřejním podmínky druhého kola a já doufám, že se zúčastníte znovu :-). A poradím, že druhé kolo zvládne opět každý! Nebude k němu třeba příliš věcí a fantazie bude hlavně na Vás, Vašem vkusu a stylu. Tak se mějte krásně a já se těším už teď.







22 komentářů:

  1. Skvělé fotky a velká gratulace výherkyním!🌹

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je paráda, takové množství krásných diářů jsem ještě neviděla😍 ale má to jednu vadu, stane se ze mě závislák 😏 na ☕, protože než jsem vše bedlivě prozkoumala a pokochala, tak jedna 3 dcl ☕ opravdu nestačila. Velká gratulace výherkyním 🌷🌷 a velké díky všem zúčastněným ❤. Jste skvělé ♥

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásná podívaná a velká gratulace výherkyním :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné diáře a spousta inspirace ...a počkejte až svůj diář otevře Kačka H. :-)))

    Iveta H.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné, všechny, včetně doplňků, Kláro Č.! :-) Výherkyním gratuluji!
    Nejen, že jsem si už diář začala psát a vedu si ho jako denník, z něhož pak opisuji do PL, ale už ho i zdobím ... hrůza, jak je to nakažlivé ...

    OdpovědětVymazat
  6. Ozaj skvelé diáre!! Pastva pre oči ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Paráda! Takové krásy a inspirace! :-)
    Gratulace výherkyním!

    OdpovědětVymazat
  8. nádhera...já pořad přemýšlla a přemýšlela a nakonec odolala, protože jsem si říkala, že na tohle nebudu mít už vážně čas a že mi mých x diářů bohatě stačí...haha, no vypadá to, že si den nastavím o hodinu déle a diář taky pořídím a vyladím...krása a výherkyním gratuluju

    OdpovědětVymazat
  9. Jéééééé, 😍 jako fakt?! No tak to mám ten pátek opravdu VELIKÝ! A radost ještě větší!
    Dě-ku-ju!💕
    Holky, ty vaše diáře, to je pokoukáníčko, jsem ráda, že máme takovou velikou plánovací rodinu, čumím jak umím, je to nádhera. A chci vidět víc, takže prosím prosím další kolo! ;-)
    Krásné jaro všem závislačkám :-)🌷

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ooobrovskou radost z výhry a už teď se těším na další výzvu !!! :) ♥♥♥
    Všechny fotky jsou nádherné, opravdu radost pohledět :)

    OdpovědětVymazat
  12. To teda byla nálož :-) doslova. Všechny diáře jsou úplně úplně nej :-) moc gratuluji vyherkynim.

    OdpovědětVymazat
  13. To teda byla nálož :-) doslova. Všechny diáře jsou úplně úplně nej :-) moc gratuluji vyherkynim.

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. wow...tolik krásy :-))a vyherkyni moc gratuluji :-))))

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Miško,nádherně jsi vše popsala,dala jsi si s tím opravdu práci :-))Musím se přiznat,že mám na cestě další diář.Ha ha,to jsou ty matky co se na mateřské dovolené nudí,tak si hrají s diářema:-))zatím stíhám psát do obou a obj. jsem si dalších asi 40wp/jakoby nestačila už jedna bedna/,takže opravdu bude čím zdobit.Těším se na další kolo :-))

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj.. No rybicky.. Upozornuji, ze pri foceni nebylo ublizeno zadne rybicce ani jinemu zviratku :)
    Rybicky nemame uz dlouho tak jsem nasla alternativni vyuziti akvarka :)

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvic me zaujal diar cislo 11, dozvedela bych se tu, kde se da sehnat? Zrovna tak by me zajimal puvod diare cislo 20 a kde se daji koupit ty perfektni razitka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy zkusim vse vyzjistit a dat do dalsiho clanku :-) Dekuji

      Vymazat
  19. Děkuju, snad se povede, budu se těšit :)

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀