29. března 2016

HECNI SE: Doodlaj doodlaj doodlajda!

Všem nedočkavcům pozor :-). Tentokrát totiž nemusíte čekat na pátek. Výjimečně jsem tu s článkem již dnes a k Vašemu úžasu rovnou se zadáním k druhému kolu pravidelné diářové výzvy HECNI SE! A já se tuze těším! Věřte, že si pro Vás snažím vymýšlet úkoly, které jsou snadno splnitelné, aby se mohl přidat úplně každý. Není důležité jaký diář vlastníte a zda k němu vůbec nějaké doplňky máte. Dnes Vám postačí jen diář a tužka! A aby to bylo fér, já sama si každý úkol vyzkouším s Vámi. Jak jsem se vypořádala s Vaší dubnovou výzvou? 


Kdo z Vás zná pojem DOODLING? V překladu je to "čmáranice" nebo také "klikyhák" :-D. Super ne? A o to se tento měsíc pokusíme i my, vlastně vy, protože já už to mám za sebou. Jedná se o ručně psané či kreslené texty, obrázky, písmena, symboly. Prostě se bude kreslit.
Můj měsíc se postupně zaplňoval již v prvním, měsíčním přehledu, který můj diář vlastní. Pro mě osobně to bylo značně náročné, protože mám ráda stránky upravené, alespoň částečně ladící. Nicméně jsem hrdá, že jsem si nic nepřekreslovala tužkou a prostě jela "od voka" a rovnou :-).


K vidění byly v přehledu použité například tyto "doodles" abecedy:


Rovnou Vám chci všem říct, že jde o to něco nového zkusit. Není potřeba vést diář jen "doodlováním". Lepte, zdobte, washi-páskujte, dělejte vše jako obvykle, ale pokud se chcete zúčastnit druhého kola, zařaďte také špetku čmárání :-).

Já měla k čmárání hned několik příležitostí. Moje mamka slavila v březnu padesátiny a k těm se dá najít nejeden hezký obrázek. Přiznávám bez mučení, že jsem si vzory hledala na webu a inspirovala se kde jen šlo. A abyste měli úkol snazší, vytvořila jsem pro diářovou výzvu speciální nástěnku na Pinterestu (klikni ZDE) , kde každý měsíc najdete k danému kolu nějakou tu inspiraci. Nemusíte se jí řídit, ale třeba Vás nakopne ještě víc.


Na následující stránce jsou k vidění rovnou dva typy písma a pak pár party skleniček, protože na oslavě se vážně jedlo a pilo ve velkém :-).


Abecedu rozhodně využijte, na nadpisy skvělá věc :-)


Když už do diáře zaznamenávám počasí tak proto, že mám takové samolepky nebo razítka, nicméně výzva je výzva. Takže i počasí jsem si "zadoodlila" a aby nebyla celá strana černobílá, dodala jsem obrázkům občas i něco málo z pastelek.


Jak vidíte, tak jsem postupem času čmárala míň a míň. :-D Rozhodně ale budu pokračovat v psaní vlastních abeced, protože se mi líbí, jsou snadné, vypadají efektivně a rozhodně se budou hodit i do mého Project Life alba. 


Takže to byl Puntík v březnu. Co tomu říkáte? Jdete do toho? :-) Já rozhodně doufám, že ano a že již brzy mi ve schránce přistanou první příspěvky! A než půjdeme na pravidla, mám pro Vás ještě jeden tip. Nerada bych, aby se nechal odradit od výzvy ten, pro kterého je diář osobní záležitostí. Píše si zážitky a texty, které nechce aby někdo četl? Tady Vám přikládám návod jak naprosto primitivně rozmažete text na fotce, aniž byste museli stahovat nějaké programy, navíc v programu, který je hezky česky :-). Tak a jdeme na pravidla :-) ...

Podmínky:


Pošli fotku svého diáře kde bude alespoň jedna stránka ozdobena doodlingem!

Fotografie smí být jen jedna!
Stránka v diáři musí být vytvořena pro tuto výzvu, nesmí být dříve nikdy prezentována.
Fotografii zasílejte na michala@scrap-art.cz
Zařazeny budou všechny příspěvky odeslané do 26.4.2016 

Hodnotit budeme i samotnou fotografii, tak si dej záležet a vyfoť mazlíka lichotivě :-) Výherce bude vyhlášen poslední pátek v měsíci.

Jedna z Vás (rozhodne los) získá poukaz v hodnotě 300Kč na nákup na e-shopu ScrapArt.cz
Jedna z Vás (cena Design teamu) získá poukaz v hodnotě 150Kč na nákup v e-shopu ScrapArt.cz

A teď POZOR!

Protože Puntíkovo volání (HECNI SE!) je pravidelná, celoroční výzva, mám pro Vás ještě něco navíc! 

Ta (ten) z Vás, která (který) se zúčastní největšího počtu kol (v případě remízy rozhodne los), získá poukaz v hodnotě 1500Kč na nákup v e-shopu ScrapArt.cz. Co to znamená? Třeba nový diář, libovolné doplňky k Vašemu mazlíkovi? To je to skvělé, bude jen na Vás do čeho je vložíte a vybavíte se na diářování na rok 2017!

A já už se těším na Vaše příspěvky. Tak hurá na to. Vezmi foťák, diář a HECNI SE.


12 komentářů:

  1. Úžasné Míši!!! Já si do diáře "vlastnoručně čmárám" víc a víc, protože na nějaké velké razítkování či lepení nemám moc času ... Takže o to víc mě tato výzva potěšila ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné :) jen škoda, že jsem tohle nikdy tedy nepraktikovala. Ale co není, může být že. Tak že bych se pustila do nastudování doodlů :D a pak něco stvořila ? Asi joo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite něco zkus. Můžeš si vymyslet cokoli. Verim, že svým způsobem umí malovat každý. Jde o to zkusit i něco jiného než jen samolepky a razítka :-) Já se moc těším. Opět totiž jedno zadání a toooolik rozdílnosti ve zpracování :-) bude to super

      Vymazat
  3. Skvelé, originálne, úžasné! ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Moooc hezké zadání :-) Jdu do toho :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Míšo, nádhera a super nápad!!!👏 👍 😍 I když takto vytuněný diář ani nemám, tak si uvědomuji, že si ,,doodluji" skoro denně (při telefonování)😏

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani děkuju! Věřím, že člověk nevědomky doodluje od narození :-D Holky doodling znají dobře, už i moje skříně díky Nele :-D

      Vymazat
    2. 😂 Co se v mládí naučíš....

      Vymazat
  6. Dobré téma, Míšo....také něco zkusím..nesoutěžně. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobré téma, Míšo....také něco zkusím..nesoutěžně. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. ježiš,neumím malovat,ale zkusím to,no.....

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀