29. září 2015

Vzpomínky na dovolenou

Krásné úterý!

Je to sice jen pár dnů, co jsme se vrátili z naší dovolené, ale ode dneška nás zase pohltí každodenní povinnosti a stereotyp a tak si na chvilku na naší dovolenou zavzpomínám.

Minulý týden jsem vám představila svůj připravený deník na dovolenou a dnes vám ukážu první hotové stránky z tohoto deníku. Myslela jsem si, že až se vrátíme z dovolené, budu už mít svůj deník kompletní, ale bohužel realita je trochu jiná. Byli jsme na Krétě 8 dní (7 nocí) a já mám zpracovaný náš příjezd, 1. den, 2. den a 4. den :-) Všechny fotky jsou tištěné na tiskárně Canon Selphy, kterou jsem "propašovala" do kufru s sebou :-)

První dvoustrana je věnovaná průběhu naší cesty na Krétu a cestě do hotelu.




Prvnímu dnu jsem věnovala celkem 6 stránek, protože jsme byli plní dojmů a bylo co psát. Také fotek bylo hodně - fotila jsem jak o život ...



Tady jsem měla připravenou kapsičku na různé letáčky a drobnosti z hotelu, ale překvapilo mě, že v hotelu vůbec žádné letáčky neměli. Tak jsem tam nakonec dala oboustranné fotky a insturkce, které jsme v hotelu dostali od delegátky.



Oproti tomu 2. den jsem zapomněla nabít baterku do foťáku, takže mám jen 2 fotky v mobilu a 4 fotky z foťáku :-) Tak fotky z 2. dne jsem zpracovala všechny :-)



A tady je již 4. den. Počasí bylo naprosto  úžasné, tak i fotky krásně vyšly.



Takže to je pro dnešek všechno a já se pokusím do příště dodělat ten zbytek :-)

Krásný den.



4 komentáře:

  1. Krásné....a podle toho co čtu to musela být pohodová dovolená. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně zpracované, moc se mi to líbí. Je vidět, že jste si to užívali. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní deníček! Precizně zpracované a dovolená byla jak má být. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Aj mne sa to páči! Ccela by som byť trpezlivá a zachytiť foťákom viac než obvykle, k tomu vytvoriť príbeh ako ty a nechať tak zvečnené spomienky v denníku. Bravo!

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀