23. září 2015

POZOR JED!


Všetkým prajem krásnu stredu!

Dnes to bude odo mňa trochu iný projekt - temný a strašidelný. Môžem vás však ubezpečiť, že sa mi tvorilo príjemne. Hotovým projektom je knižka z jedného kusu papiera, tzv. meander book (MB).





Základ MB je vytvorený z papiera Clocks z úžasnej kolekcie Time Machine od Kaisercraft. Postup pre vás dnes nemám, ale v najbližšej dobe pre vás tutoriál určite pripravím ;)









Nové pečiatky od Tima Holtza Undertaker mi už dlho nedali spávať. Po ich "obchytkaní" som ich zaradila medzi moje top. A hoci sa nedajú použiť všade, určite ich ešte v mojich budúcich prácach uvidíte.

Vypečiatkovala som sa teda poriadne, na vnútorných stránkach nájdete aj pečiatky Stampotique a Stampendous! Kde-tu nájdete aj samolepiace slovíčka biele na čiernom. Celý MB je stiahnutý čiernobielou hrubou gumičkou.






Visačky, ktoré som umiestnila v MB, sú z papierov zo staršej čiernobielej kolekcie T. Holtza Laboratorie. Na obálke som použila aj kovové doplnky a sklenenú fľaštičku s jedom ;)





MB stačí ozdobiť pečiatkami, v mojom prípade aj embossovanými vzormi, washi páskou a úplne jednoduchý a pritom milý darček je na svete. Samozrejme, v takomto morbídnom vydaní ho môžete darovať len ľuďom, ktorí ho pochopia. Existuje však ozdobovanie na milión spôsobov, od clean & simple cez veselé dizajny, vintage zdobenie, až po bohaté mixed media kúsky.






6 komentářů:

  1. Dokonalé!!! Brada mi spadla až na podlahu. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Pecka! A presne viem o čom je reč, ak nám spokojný spánok kazia pečiatky!! Ja už dlhšie zle spím... ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádička! Mám moc ráda tyto Halloweenské témata ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, také mám už připraveno na toto téma, ta tmavá je pěkně morbidní a spojením s oblíbenými Stampotique razítky je dokonalé ...

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí tvoje ztvárnění tématu, které jde jinak kolem mě :-). Knížečka je opravdu dokonalá.

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀