20. července 2015

TIMEKEEPER, obálka

Musela jsem se vrátit ke kolekci Timekeeper, hned na začátku jsem si vystřihla obálku z papíru Tinker.
Je tak univerzální, že by se dal použít do jakéhokoliv projektu. Ale když už byla kolekce přede mnou, začala jsem prohlížet jednotlivé motivy a vybírat ty, které by se hodily na jednoduché, ale přece jen upoutávající zdobení. Pokud máte papíry doma, můžete si podle následujících obrázků vytvořit podobnou obálku. A co do ní? Přání, vstupenky, drobnosti,...já ji chci použít do deníku.




Steampunkovou dámu jsem si vystřihla ze čtvrtky Carnival, ponechala jsem i ozubená kolečka. Zdálo se mi to na podklad málo, ze čtvrtky Antique Emporium jsem přidala růže s hodinami.


Vyzkoušela jsem si složení obálky a všechny okraje jsem opatinovala hnědým inkoustem. Dámu a růže jsem přilepila na podklad.

 
Ke žlutým růžím jsem chtěla přidat další květiny...žlutá zrovna není moje oblíbená a žádné jsem tedy neměla. Jednoduchá pomoc: bílých květinek mám dost, stačilo je jen přestříkat barvou, použila jsem texturovací Irresistible. Zároveň jsem sem tam stříkla i na obálku.



Svítivou žlutou jsem po zaschnutí ještě jemně opatinovala inkoustem Archival.
Abych přidala projektu třetí rozměr, na dozdobení jsem zvolila kovová a chipboardová ozubená kolečka. Ta chipboardová jsem musela ještě upravit: opět patinování hnědým  inkoustem, následně kombinace zlaté a černé.


Teprve po nalepení všech ozdob a připevnění kytiček kovovými hřebíčky jsem obálku slepila oboustranně lepící páskou.
Pro uzávěr obálky jsem upevnila dvě kolečka, větší na klopě a menší Metal Brads na vrchní straně obálky. Uzavření je jednoduché, stačí kousek provázku, ten střídavě omotáme:


Na závěr pár detailů a celkový pohled:



Užívejte si léto ...chválím horka, protože to jsem zalezlá u tvoření, sedím, ani se nehnu :-)


6 komentářů:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀