27. července 2015

Inspirace k challenge

Jsme v půlce prázdnin a já doufám, že pilně tvoříte či alespoň sbíráte materiál do vašeho projektu, se kterým se zúčastníte naší velké letní soutěže.
Já jsem si užila společného tvoření s milými kamarádkami "na samotě u lesa (a rybníka)". A protože co můžu udělat dnes, nemám odkládat na zítřek, vytvořila jsem si deník z tohoto pobytu  přímo na místě. Je záznamem onoho místa, s autentickými doplňky, za využití přírodních barviv i materiálů.




Protože jsem cestovala vlakem i autobusem, pečlivě jsem si chystala úsporný cestovní materiál a pomůcky na tvoření. Co nesmělo chybět, byly distress produkty z řady TWISTED CITRON, přibalila jsem si polštářek, akrylový dabber a sprej. Několik plastových šablon (mini template) s přírodními motivy, černý Archival, Vintage sprays LSG, gesso, špachtli, akrylový blok, dvě plata silikonových razítek, nůžky, lepidlo, tužku, pravítko, provázek, černý popisovač a pár papírů ze staré knížky, kousek craft balícího papíru a plátno.






Ruční papír jsme si vyrobily na místě a pak už jen tisk, barvení, kompletace...na následujících fotografiích můžete nahlédnout na pár stránek z deníku a titulku.











Doufám, že jsem vám přinesla alespoň trochu inspirace a budu se těšit na vaši tvorbu.


9 komentářů:

  1. Tvoje umělecká díla nemají konkurenci. Já bych do takové knihy napsala svoje nejoblíbenější básničky ;-), bylo by mi líto takovou krásu popsat "jen " deníkem. Nádhera, Olinko, jako vždy! Moc obdivuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na básničky by byl deník fajn...ono to jako klasický cestovní deník fungovat nebude :-) , měla jsem problém výtvor nějak nazvat, protože je to vlastně obrazová knížka z onoho místa. A děkuji, že jsi se zastavila a nechala tu písmenka.

      Vymazat
  2. Tak to je parádní inspirace do challenge. :-) Nádherné přírodní album, to nemá chybu, moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Neskutečný, ten bych někdy chtěla mít v ruce :-) Obdivuji to ruční psaní.

    OdpovědětVymazat
  4. Dotknúť sa tejto nádhery - to musí byť zážitok! Klaniam sa, majstre!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! Ta samota u lesa....ta z toho dýchá!

    OdpovědětVymazat
  6. děvčata, děkuji...jsem ráda, že se líbí

    OdpovědětVymazat
  7. Olinko, nádhera!!! Snad se mi někdy poštěstí a uvidím jej naživo. Tvé práce jsou úžasný zážitek. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀