11. listopadu 2019

A zase ze zbytků...

Víkend jsem prožila scrapbookově: podzimní tvořivé setkání  bylo nabité projekty. To  sebou neslo tentokrát i plno odpadových zbytkových výřezů čtvrtek, protože sněhové album, které jsme mimo jiné tvořily (samé ženy, jak jinak), mělo fóliové kapsy.




Při řezání z krásné zimní sady jsem musela zamáčknout slzu, naštěstí vypadlé kousky měly rozměr akorát na přáníčka a zůstal nosný motiv.
Využila jsem času, který jsem měla jako ranní nespavec: upravila jsem papíry na požadovaný rozměr na přáníčkový základ, všechny papíry jsem vypodložila další bílou čtvrtkou a začalo lepení oboustrankou...
Motiv na pozadí už toho moc nechtěl. Někde jen nitky a text, někde vystřižený motiv, podlepený 3D páskou.


Jedno z přáníček je opět ze zbytkového papíru z otisků přebytečných barev při sprejování LSG.
Využila jsem i přáníčkové základy ze sady v klasické červené a zelené.








Sněhové album má svůj vedlejší příběh, podělím se s ním určitě brzy, protože to byly samé veselé historky z natáčení. Pro dnešek jsem ráda, že jsem včera po příjezdu domů stihla nafotit, abych vás měla čím inspirovat (alespoň doufám :-) ) ...nic by nemělo končit v koši, krásné zbytky čtvrtek už vůbec ne.





3 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Majka, dík...sada od Agy je nádherná a naštěstí jsem nemusela řešit ani kompozici, výřezy tak skvěle vyšly, nechtělo se mi tam něco přidávat. Nějak v poslední době nemusím vysoké vrstvení, líbí se mi jednoduché věci(nové poznání :-) ).

      Vymazat
  2. Oli, nádhera!! jsi kouzelnice!! to by byl hřích takovéhle zbytky vyhodit!!

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀