3. srpna 2017

Čtyřnohá přání...

S dnešním příspěvkem se jdu o něco vrátit v čase a nemůžu jinak, než se zastavit nad vintage obrázky s domácími mazlíčky. Tentokrát jsem se rozhodla nemilosrdně střihnout do scrapbookových čtvrtek Graphic 45 a ujala jsem se dvou roztomilých štěňátek... Proto "čtyřnohá přání" i když vlastně mají nohou 6 ;)
K psím mazlíčkům mám o něco blíž než ke kočkám a tak jsem vybrala obrázky s nimi. Papíry jsem k sobě vybírala, abych nakombinovala zdánlivě k sobě nehodící se čtvrtky z odlišných sad. Použity jsou tak vzory různých výrobců, nesmí být ale narušena celková vintage atmosféra. 

Proto jsem nešetřila ani krajkami, vlajky s historickými texty jsem použila ze čtvrtky Mischievous Menagerie a Animal House, obě od Graphic45.
Na obrázku byla spousta volného prostoru, který se mi tam úplně nehodil. To jsem vyřešila navrstvením vlajky z černé vlnité lepenky a historizující "tabulky" s textem. Zbytek psích nohou nad textem jsem zamaskovala přilepením kousku krajky. Na zdobení se mi hodil papírový výsek - ornament a papírová květina. Do rohu jsem nalepila poslední enamelku z platíčka sady Black and White.
Tady jsem na kraft základ nalepila zbytek černé čtvrtky z předchozího přání, z celého formátu mi tak zůstaly jen 2 malé čtverečky 3,5 × 3,5 cm. Zdobila jsem papírovou krajkou a půlperličkami, dokonce jsem tentokrát nerazítkovala ani doplňkový text "K narozeninám" apod.
Materiál použitý z e-shopu ScrapArt:
Graphic45 (Animal House Raining Cats and Dogs, Four-legged Friend Cats and Dogs, Mischievous Menagerie Cats and Dogs)
scrapbookové čtvrtky KaiserCraft (Violet Crush)
scrapbookové čtvrtky Bazzill Basic Paper (Timeless paper Pad)
Adhesive enamel dots (sada Black and White)
3D pěnové lepicí čtverečky
půlperličky (BoBunny double dot jewels)

3 komentáře:

  1. Krásne kúsky Soni! Tiež sa musí u mňa papier najskôr "ohriať" pokým doň zastrihnem... ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, jasně, že před samotným střihnutím musím chvíli zhluboka dýchat ;) Ale čtvrtky Raining Cats and Dogs jsou vážně skvělé. S nimi se taaaak hezky pracuje, jde to úplně samo 💕

      Vymazat
  2. Tleskám!!!👏 Parádní páníčka. ❤

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀