9. února 2017

Valentýnské rebelky.

Od tématiky Valentýna se stále nemohu odtrhnout. Předpokládala jsem, že už konečně vytvořím aspoň pár kousků těch romantických, sladkých a něžných přáníček. ...opak je pravdou... Růžová mi nejde a nejde ...a výsledek je tak trochu "rebelský".
Úmyslně jsem zkombinovala extravagantní razítko holčičky Froggie od Stampotique se scrapbookovými čtvrtkami UHK Gallery Holmes in Love v kombinaci se sadami od KaiserCraftu. Razítko jsem použila na obě přání, tak vznikla téměř dvojčata. Odlišila jsem je tedy aspoň použitými doplňky.
První světlejší přání bylo na výrobu časově méně náročné, použila jsem kousek papírové krajky, obdélníku s otisknutým razítkem jsem opatinovala okraje (Distress Ink odstín Vintage photo), šití podél okrajů jsem naznačila pomocí černého voděodolného fixu a dolepila jsem do horního rohu enamelky a dolů textovou vlajku a srdce - ozdobu z pryskyřice.
Druhé tmavší přání s ornamentem na podkladové čtvrtce je zdobeno opět papírovou krajkou (bílou a zlatou), otisk razítka je opatinován a části okrajů jsem obšila. Zase jsem dolepila enamelky a navíc ještě zlaté samolepky Heidi swapp. Vlajku s textem jsem přichytila pomocí ozdobné vintage svorky a přilepila jsem ještě kousek krajky a kovový knoflík ustřižený ze svých milovaných a bohužel už k nošení nepoužitelných starých kalhot (takže také vintage ozdoba ;) ) 
   
Materiál použitý z e-shopu ScrapArt:
razítko Froggie Stampotique
sada papírů KaiserCraft (Blae and Ivy, Sears and Son)
3D pěnové lepicí čtverečky
 Vintage Brads Creative Charms
Dekorace z pryskyřice - Resin Hearts
Gold stickers Heidi swapp


5 komentářů:

  1. Použít Froggie na valentýnské přání by mě fakt nenapadlo, ale vypadá to dobře. 😍

    OdpovědětVymazat
  2. A mne veru áno:-) Ďakujem za úžasnú NERUZOVU Valentinsku inšpiráciu :-) paráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Sú rozkošné Soni! Veru skvelý efekt v kombinácii s touto papierovou kolekciou ❤

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀