23. června 2016

Satisfakce čistě přírodní...

Prázdniny už jsou skoro tu, chybí jen poslední týden a já jako rodič dítěte školkového věku vnímám milou povinnost, nachystat drobné dárečky pro paní učitelky. Dobře totiž vím, že je někdy ten můj kluk "pěkně potrápí"... a tak jim moc ráda za všechnu tu péči věnuji malou "satisfakci".
Mimo obsahu se samozřejmě snažím, aby byl zajímavý i obal a rozhodla jsem se vyzdvihnout krásu papírových pytlíčků v přírodní barvě. A aby všechna ta příroda vynikla, použila jsem ve velkém bílou akrylovou barvu...
...nejprve jsem ale zakoupila několik papírových pytlíčků... Ohledně velikosti jsem se nemusela dlouho rozmýšlet, hned mi padly do oka menší rozměry, velikost přední zdobicí plochy je 11,5 × 14,5 cm a to se mi zdá ideální.
Přemýšlela jsem hodně dlouho nad vhodným motivem. Pro paní učitelky jsem nechtěla použít žádná infantilní razítka. Jako skvělé řešení se mi zdála příroda, ta určitě nikoho "neurazí". A sáhla jsem opět po razítku Prima marketing s motýly. A pokud mě dobře znáte, jistě se divíte, protože já opravdu motýlky nemusím... Tentokrát jsem musela :) Nejprve jsem si ale nachystala razítkovací plochu. Natřela jsem ji částečně krásnou bílou akrylovou barvou a nechala zaschnout. Otiskla jsem razítko a vybarvila ho místy akvarelkami v úžasných divokých žlutofialových barvách.
Na zjemnění jsem nalepila kousek krajky a přidala jsem ještě trochu přírody v podobě papírových květů. Ještě jsem párkrát obtiskla špejli namočenou v bílé a černé barvě a nakonec jsem přidala "fŕkance gessom" jak píše Majka v předešlém příspěvku (Maji, ospravedlňujem sa, tie fŕkance sú také skvostné slovo, že som ich musela tiež použiť) :)

Na druhý pytlíček jsem použila razítko vlčích máků. Vlčí máky přímo miluji... Jen postup jsem mírně otočila. Nejprve jsem natiskla razítko a to jsem vybarvila bílou akrylovou barvou. Této techniky se dá úžasně využít u svatebních motivů. Bílá na nevěstiných šatech razítko rozsvítí a není potřeba vůbec dál nic vybarvovat. Vlčí máky jsem ale ráda mírně vybarvila. Červená a oranžová na nich zkrátka nemůže chybět. Pak jsem okolí nabarvila distress Inky (odstíny Antique linen a Vintage photo používám opravdu hodně), nechala jsem stékat pár kapek vody a pak jsem postupně nalepila a nabarvila krajku, otiskla razítko se starým textem, přidala pár kaněk a přilepila jsem Finnabair zlatý glitrový třpytivý prášek. Na závěr jsem přidala oblíbené Nuovo Crystal Drops - tekuté enamelky.
Schválně přidávám fotografii otisku razítka vybarveného jen akrylovou bílou barvou a představte si, že je to svatební razítko...
 
Nápadů na vděčné dárečky není nikdy dost. Co byste nachystali do pytlíčku pro paní učitelky? ...

Materiál použitý z eshopu ScrapArt:

7 komentářů:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀