19. dubna 2016

Watercoloring v PL

Krásné úterý!

Dnes mám pro vás další část mého PL z roku 2016. Snažím se každý týden něčím zpestřit a tentokrát jsem se rozhodla pro akvarelový efekt a sáhla jsem po krásné sadě od Heidi Swapp Kraft and Foil, která obsahuje nejen krásné kartičky z akvarelového papíru s vysekanými motivy, ale také kartičky z kraft papíru (kdo neví, co je kraft papír, jedná se o hnědý, jakoby přírodní papír - základy na přáníčka a další tyto papíry najdete zde), které jsou zdobené zlatou fólií. Navíc jsou v sadě i průhledné acetátové kartičky se zlatými motivy a také acetátová zlatá čísla, která se bodou skvěle hodit na moje příští December Daily (mimochodem to prosincové 2015 stále dodělávám :-) ). 
 

Vytvořila jsem první stranu z našeho 3. týdne 2016 a přestože jsem původně chtěla použít jak kraft kartičky, tak i kartičky z akvarelového papíru, nakonec to na plné čáře vyhrály kartičky z akvarelového papíru.



Moc hezky se s těmito kartičkami pracuje, protože si je můžete přizpůsobit podle svých potřeb. Já jsem si vybrala tyrkysový scrapbookový papír, který jsem použila k podlepení vyříznutých částí a k tomu jsem zvolila neutrální Distress inkoust v odstínu Vintage Photo, který jsem nanesla na akrylový blok a vodním štětcem jsem barvu nanášela na kartičky a vytvořila na nich trochu barevné pozadí. Schválně jsem volila neutrání odstín, abych pak mohla i trochu zdobit jinýma barvičkama. 



Vysypala jsem svou "obálku" s různými výseky a nápisy a vybrala jsem všechny, které byly neutrální nebo do modro-zeleno-tyrkysové barvy.

Jako titulku jsem zvolila kartičku s vyříznutými uvozovkami, do kterých jsem vepsala číslo týdne. Na pozadí jsem nanesla trochu inkoustu, abych vytvořila akvarelový efekt. Pak jsem jen navrstvila pár výseků a zlatou, puntíkovanou washi pásku. Do "sklenice" jsem nalepila chipboardová srdíčka, "naškrábala" zlaté proposoty a dala datumku, která vymezuje tento týden. 


Každou kartičku jsem ještě olemovala falešným šitím. Mojí nejoblíbenější ozdobou jsou chipboardové nebo dřevěné výseky, tak je také na této stránce najdete hned několikrát.


Události tohoto týdne jsem tentokrát napsala do souvislého textu, který jsem napsala na proužky bílého scrapbookového papíru a tyto proužky jsem pak 3D čtverečky přilepila ke kartičce. 


Rázem dostane váš text "dimenzi". Text můžete i vytisknout na počítači nebo napsat na psacím stroji. Ale doporučuji použít silnější papír. 


Nesmí chybět ani fill-in kartičky, které mám na této stránce hned dvě. A zase tu máme dřevěný chipboard, washi pásku a pár odstřižků.


Druhá fill-in kartička je také z výše zmíněné sady od Heidi Swapp a má vyříznuté srdíčko. Okolo srdíčka jsem "naťupala" tekuté enamelky NUVO Crystal Drops a doplnila světle tyrkysové výseky srdíčka a foťáčku. 



Tak to jsou detaily první stránky 3. týdne 2016. Druhou stranu mám na stole ;) A co vy - vyrábíte si také své PL kartičky nebo zkrátka používáte ty kupované?

Krásný zbytek dne. 

 






7 komentářů:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀