12. dubna 2016

Novinky ze scrap světa

Krásné úterý!
Nevím jak vy, ale já jsem přímo "hltač" novinek, a tak jsem si řekla, že dnes pohladím vaši "nákupní" dušičku a zkusím vypíchnout nějaké novinky ze světa scrapu, které třeba časem najdete i v e-shopu ScrapArt.
Jelikož se pomalu blíží čas dovolených, zaujala mě hned na první pohled nová cestovní kolekce od Carta Bella OLD WORLD TRAVEL. Je to krásná hnědo-béžovo-šedivá kolekce na tvorbu nebo zdobení cestovních deníků nebo Smashů.




 Kolekce je samozřejmě doplněna archem samolepek a chipboardových samolepek.



 Nechybí ani enamelky v barvách kolekce ...


... a naprosto mě dostaly embosovací kapsy s mapou světa a kompasem :-)



Samozřejmostí jsou silikonová razítka a koordinující vyřezávací šablony.


A nakonec všemi tak oblíbené washi pásky.



Další kolekcí, která mě okamžitě zaujala na první pohled je kolekce LITTLE YOU od Crate Paper. My všichni, co máme doma malé ratolesti okamžité jásáme, když se objeví nějaká typicky dětská kolekce a musím říct, že tahle tedy stojí za to a už jsem dlouho tak hezkou a líbeznou dětskou kolekci neviděla. Kolekce je samozřejmě přizpůsobená pro kluky i holky. No posuďte samy.

Tady jsou šestkové sady papírů pro holčičky a pro kluky ... Ta zvířátka s těmi zavřenými očky jsou prostě k sežrání :-)



Velké třicítkové chipboardové samolepky ....
 
 V krabičce s výseky jsou jak papírové výseky, tak i vellumové výseky, které já miluju ...

 
 Samolepky ...
 
 Tahle razítka mě taky dostala ... opravdu krásné a jemňoučké ...
 A toto jsou SPONKY (do vlasů) ... vlastně neee - na vaše projekty :-)

Součástí kolekce i tato třicítková vellum stránka, která je plná zlatých nápisů, které můžete rozstříhat a použít dle vašeho uvážení.

 Buttonky a enamelky ...


 No a samozřejmě abecedy.

 

Nevím, jak moc znáte značlu JILLIBEAN SOUP, ale já jí mám velmi ráda, protože oni občas uvedou na trh takové drobné specialitky. Mám od nich krásné papírové "dřevěné" rámečky do PL a také samolepící flitry, které jsou naprostá bomba. Tentokrát mě zaujaly jejich nové dřevěné a acrylové nápisy a výseky a také roztomilé dřevěné kolíčky.



Tyhle dřevěné nápisy jsou prostě bombastické. Nevím, jak jste na tom s angličtinou ve vašem tvoření vy, ale já se jí rozhodně nebráním ... naopak, někdy je to anglické slovíčko o tolik krásnější než to české (a naopak).





Tyto kolíčky by se hodily na velké scrapbookové stránky, ale třeba i do vašeho diáře.



Pojďme se podívat i na nějaké nové produkty pro Mixed Media tvoření, konkrétně na produkty od Prima Marketing, které já osobně miluju.
Zaujaly mne tyto "chlupaté" provázky, které si moc dobře umím představit třeba na visačkách nebo na vintage rámečku ... A jsou v nejrůznějších barvách, což je úžasné.








Pokud při svém Mixed Media tvoření používáte malé sádrové ozdobičky, tak se vám budou zamlouvat tyto silikonové formy. Díky nim si můžete tyto ozdůbky vyrábět doma samy. Ach ti andělíčci :-)




No a kytičky od Prima Marketingu jsou prostě nezbytností ... tentokrát je má Prima Marketing v krásných, barevně ladících sadách.







Kdo mě znáte tak víte, že mám velikou slabost pro vyřezávací šablony ... a speciálně pro ty od MY FAVORITE THINGS. Tentokrát má tato značka opět nějaké nové šablony a já už pokukuji, které by se mi mohly hodit.

Tahle šablona vám vytvoří geniální základ na vaše přáníčko a do jednotlivých okének pak můžete aranžovat ozdoby ... a ty bannerky!! No úžasné!!

Dále MY FAVORITE THINGS přináší šablony, které vám vyříznou šití jak na výseku vnitřním, tak na výseku vnějším. Můžete tak použít jak ten vnitřek, tak i tu vnější část.




Naprostou vychytávkou jsou tyhle cik-cak šití ...


A v neposlední řadě jsou úžasné tyhle "volánkové" vyřezávačky ... o těch prostě vím, že je budu potřebovat :-)



Nakonec se ještě podíváme do světa PL - konkrétně k Becky Higgins a WeR Memory Keepers na INSTAX albíčka. Již jsme tu měli INSTA alba, což jsou čtvercová alba, do kterých můžete dát fotky až o velikosti 4x4 (a samozřejmě i menší). INSTAX alba jsou alba, do kterých si můžete vkládat fotečky z Instax fotoaparátů. Kdo neví, co je Instax fotoaparát, tak koukněte třeba sem. Z těchto foťáčků vám rovnou (bez vyvolávání) vylezou fotečky o velikosti cca 8,6 x 5,4 cm (plocha fotečky je cca 6,2 x 4,6 cm). No a právě na tyto fotečky se teď začala vyrábět alba a kapsy.
Začnu nejprve kapsama, abyste měli představu, jaké je jejich rozložení ... Kapsy opět nabízí WeR Memory Keepers, tak i Becky Higgins.
V těchto baleních od Becky Higgins jsou kapsy jak na single fotku, tak na 2 fotky vedle sebe ... 
K dispozici budou také alba o velikosti 7x8, do kterých budou pasovat takovéto kapsy, kam se vám vejdou až 4 tyto malé fotečky.
Samozřejmostí jsou i navařovací kapsy pro Fuse, které můžete použít v kombinaci s vaším klasickým PL albem.
Tady už jsou ukázky albíček ... je to fakt sranda. Tohle nejmenší album je fakt prťavé. Tady se můžete podívat na video.
Pak je tu album na ty podlouhlé kapsy, kam se vám vejdou 2 instax fotky vedle sebe.
No a nakonec album pro ty největší kapsy, kam poskládáte 4 instax fotky.
Do nabídek už se hrnou i Instax kartičky :-)

Takže to je výběr z těch posledních novinek, které se ve scrapbookovém světě objevily. Napište nám do komentáře, které z těchto (či jiných) novinek byste třeba rády v budoucnu našly v e-shopu ScrapArt!! Za vaše nápadu a zpětnou vazbu budeme moc rádi!!

Krásný den.




9 komentářů:

  1. Ooooch tak LITTLE YOU v damske verzi chci celoooou :-) SUper

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem hltač novinek ;-), ale ráda si přečtu, co je nového . A kdybych si měla vybrat a koupit ( všechno nelze! ) tak jednoznačně cestovní sadu, i s doplňky. Jak vysvitne na jaře sluníčko, chytá mě "toulavá"...takže už chystám deníky :-))
    Díky za informace, je fajn, když to někdo takhle systematicky a obsažně podá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Monika! Ja už teraz málo spím, teraz už nebudem vôbec... tá cestovateľská kolekcia je neskutočná, drevené nápisy tiež, kvetiny božské, no a tie formy... formy potrebujem! Už včera som ich súrne potrebovala... ach jaj... ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Takže jsem si říkala, fajn Carta Bella, to musím mít... Pak jsem si říkala, ok tak Crate Paper taky ještě zvládnu... A chlupatý provázky.. A šablony... Bože, Moni, takové krásy v jednom článku, ještě, že nejsem kardiak :D

    OdpovědětVymazat
  5. Milujem tie chlpáčiky! Ďakujem za skvelý prehľad noviniek ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ťjóva, tak já jsem úplně hotová z Little You - obě sady vypadají úžasně a silikonových forem, ty sou skvělééé no a chlupaté provázky též ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Joj to je krása, zrovna dělám cestovní deník na cestu do Spojených Arabských Emirátů a ta cestovní sada Old World Travel je bombastická, hned bych si ji brala celou, škoda že zrovna teď není, snad tedy příště. Také hodně cestujeme, dokonce i s přívěsem. Tak šup, šup. Jinak vše je moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  8. Super výběr :-) , já sledovat nestíhám a tak je prima, že jsi nám to naservírovala.

    OdpovědětVymazat

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀