4. března 2016

Puntík volá: HECNI SE!

Krásný pátek všem, kteří si otevřeli můj dnešní příspěvek. Dnes netřeba dělat kávičku a zavírat děti a psi do (klec nenapíšu, to by se na mě asi pár z Vás vrhlo :-D ) vedlejších místností. Dnes to nebude čtení na celé dopoledne. Zato mám pro Vás něco nového, něco skvělého a já doufám, že něco oč bude nejeden z Vás stát. Otevírám pro Vás dnes novou pravidelnou výzvu! Účastnit se může naprosto každý, kdo má nějaký ten svůj plánovací sešitek...tak pojďme na to!


Mého milovaného Puntíka již asi netřeba představovat. Na konci každého měsíce, zatím tedy dvakrát, máte možnost vidět můj diář a to, jakým způsobem jsem se s plánováním poprala. Tak trochu mě motivuje ho opravdu psát a nezanedbávat, chudáka. Spolu s měsíčním přehledem vždy Puntík vyhlásí výzvu následujícího měsíce. A protože článek na téma "Můj březen" je ještě daleko, ukrátíme si měsíc hned prvním kolem. Pojď a HECNI SE s námi.


Březnové kolo bude naprosto jednoduché. Berte to jako zahřívací kolo a možnost výhry takřka za hubičku! 

Podmínky:


Pošli fotku svého diáře s oblíbeným diářovým doplňkem!
(může jít o oblíbenou washi, pero, sponku, lepíky, razítko, přívěsky...)
Fotografie zasílejte na michala@scrap-art.cz
Zařazeny budou všechny příspěvky odeslané do 21.3.2016 

Hodnotit budeme i samotnou fotografii, tak si dej záležet a vyfoť mazlíka lichotivě :-) Výherce bude vyhlášen poslední pátek v měsíci spolu se zadáním dalšího kola.

Každý měsíc získá jeden z Vás poukaz v hodnotě 300Kč na nákup na e-shopu ScrapArt.cz

A já už se těším na Vaše příspěvky. Tak hurá na to. Vezmi foťák, diář a HECNI SE.



9 komentářů:

♥ 💕 ❤ 💖 💛 🎂 ☕ 🍸 🍷
🌷 🌼 🌹 🌻
💣 👏 👍✊ ✌
😍 😊 😏 😂 😋 😵 😒 😇 😈
😻 😺 😼 🙀 😿 🙀